Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a probléma amiért visszautasítantok egy mély(J)en vallásos keresztény fiatalembert?!?
Figyelt kérdés
31f.k.(f)
Budapest
2020. szept. 2. 18:14
41/66 anonim válasza:
De jobb vagyok, mert én a bizonyítható valóságot nézem. Tudod a turbóvallásosak kínoztak meg másokat a középkorban Isten nevében. Ne vegyél rá mérget, hogy ez nem árt. A turbóvallásosak ölnek Isten nevében, és szerintük ez jó cselekedet. Ennyit a nézetetekről, hogy jó a sokféle világnézet. A keresztény, még ha nem is árt másoknak, elfogadja bizonyítéknak azt, hogy ő mit érez, hogy ő mit hisz. Szerintem ez a nem normális. Konkrétan mutass nekem egy keresztényt, aki be tudja bizonyítani, hogy amiben hisz az létezik is. Majd akkor elfogadom, hogy jó a sokféle világnézet. Vagy ha valaki Zeuszban hisz, bizonyítsa be. Ha olyan jó a sok világnézet, akkor miért nem lehet bizonyítani őket?
42/66 anonim válasza:
Amúgy nem vittem el a témát, csak nem fogjátok fel azt amit írtam. Mi a baj a vallásossal? Az a baj vele, hogy abban hisz, amit ő maga se tud bizonyítani. Én ezért utasítanék el valakit, mert amiben hisz, azt nem tudja bebizonyítani. Jöttök a sokféle világnézettel, holott a sajátotokat se tudjátok bebizonyítani. Akkor vehetem kamunak a világnézeteteket? Hihetem azt, hogy olyanban hisztek ami nincs? Ha valaki nem tudja a saját hitét alátámasztani, az normális?
43/66 A kérdező kommentje:
HalIstennek a "semmit" nem kell megmagyarázni srácok ti nyertetek megint!!!
2020. szept. 3. 14:53
44/66 anonim válasza:
Kérdező, elárulnád, mire föl ez a többes szám? "srácok ti nyertetek"
45/66 A kérdező kommentje:
Semmi bocs csak nem tudom mit miért kell magyarázni,arra ott a vigasztaló partfogo,Szentlelek Szellem....
2020. szept. 3. 15:38
46/66 anonim válasza:
#45: Mi van??? Én nem a #43-as vagyok.
47/66 A kérdező kommentje:
A gyakorikerdes nyert itt mindenki mindenkivel és senkivel.en Zthiszem leleptem...
2020. szept. 3. 16:53
48/66 anonim válasza:
Én nem a kérdezőt támadtam, a többieket akik engem támadtak, mert szerintem nem jó, hogy sok nézet létezik.
49/66 anonim válasza:
Még csak nem is a sok nézettel van bajom, kifejtettem, hogy mivel. De nem a kérdező ellen szólt.
50/66 anonim válasza:
#48: "mert szerintem nem jó, hogy sok nézet létezik."
Az, hogy nehézséget okoz a mikromnyi agyacskádnak megbirkózni velük, egyes-egyedül a TE egyéni szoc. problémád, drágaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!