Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a probléma amiért visszautasítantok egy mély(J)en vallásos keresztény fiatalembert?!?
Figyelt kérdés
31f.k.(f)
Budapest
2020. szept. 2. 18:14
11/66 anonim válasza:
Sem a világnézetünk sem az életvitelünk (feltehetően) nem egyezik egy vallásos emberrel. Sőt, a jövővel kapcsolatos terveink vagy gyereknevelési elveink sem stimmelnének. Így azért nehéz lenne harmonikus kapcsolatban élni :D
Nem beszélve arról, hogy a vallásos emberek úgy általában idegesítenek és bosszantanak.
12/66 anonim válasza:
Mondjuk ha beszűkült nézetei lennének, és rám akarná erőltetni a vallást. Hiszek Istenben, de vallásosnak nem mondanám magam, és ezen nem is kívánnék változtatni.
13/66 anonim válasza:
Komolyan kérdezem. A hiszek istenben az még nem vallásos?xD
14/66 anonim válasza:
#13 úgy értem, mélyen vallásos. Én még templomba sem járok.
15/66 anonim válasza:
Én muszlim vagyok, nekem sem könnyű.
16/66 anonim válasza:
Azt mondtad, hogy vallásosnak nem mondanád magad, pedig hiszel Istenben. Akkor az valamennyire vallásos nem?
18/66 anonim válasza:
Hiszek Istenben = hívő vagyok. Imádkozom, bízom abban, hogy mindennek oka van.
Vallásos vagyok = valamelyjk felekezet aktív tagjaként betartok minden előírást, adózok a gyülekezetnek, szolgálatot vállalok, minden vasárnap elmegyek a templomba, bármi legyen is.
Egészen más a kettő.
20/66 anonim válasza:
Én ugyan katolikusnak vagyok keresztelve, de nem gyakorlom és nem tudok mit kezdeni a vakbuzgó hívővel.
31N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!