Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok embernek hogy lehet olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok embernek hogy lehet olyan szerencséje, hogy olyan párt talál, aki nagyon hasonlít rá? Akár a világ másik végén?

Figyelt kérdés

Kapásból egy 25 párt fel tudnék sorolni, akik úgy néznek ki, mintha testvérek lennének es évek óta boldogok együtt. Persze ők eleve a sikeres ember kategória, van köztük ismert ember is, civilek között is mar eleve sikeres emberek voltak. Mennyi esély van rá, hogy találsz egy olyan embert, akár a világ másik végén, aki úgy néz ki, mint te, majd egy boldog kapcsolatod lehet vele? Nagyon sok emberrel viszont ez megtörténik a való eletben...nem is értem

Ehhez képest nekem mentális betegségem van(sajnos nagyon komoly), borzalmas családi korulmenyeim, a kis családom 3/4-e egyedül végezte es depressziós, 26 évesen még soha nem volt semmilyen kapcsolatom, soha nem találkoztam olyannal, aki egy kicsit is vonzott volna, bar eleve képtelen lennék egy kapcsolatra... Ez az egyik ok igazából, amiért mar elhiszem, hogy irányítva van a sorsunk es mi nem tehetünk semmit.

Folyton jönnek szembe velem az ilyen párok es ledöbbenek, hogy vannak ilyen szerencsés sorsok, meg olyanok is, mint az enyém...

Egy fiúba voltam egyszer nagyon szerelmes 20 évesen, egy cégnél dolgoztunk külföldön, rengetegszer találkozhattunk volna személyesen es soha nem történt meg. Még 2 barátjával is összefutottam a belvárosban, de vele sosem. Ezek után, hogy ne gondoljam azt, hogy sok ember a szerencsére van ítélve, en meg csak a szenvedesre a családommal együtt?

2020. szept. 2. 07:01
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam, hogy fontos, hogy hasonlítsanak egymásra párok tagjai. Ez a jelenség velem csak meg inkább elhiteti azt, hogy minden el van rendezve es mi semmit sem tehetünk. Palvin barbara erre nagyon jo példa. Extra szerencsés, milliárdos világsztár lett belőle es tálat magának egy olyan pasit a világ másik végén, aki olyan, mintha az ikertestvére lenne. De mondhatnék meg több egyébként is nagyon szerencsés embert. Elég nehéz elhinni, hogy ez nincs elrendezve.
2021. márc. 17. 18:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!