Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg sok "odaadó" csaj van, aki akár első randin elmegy a pasikkal?
Mi motiválja ezeket a csajokat? Mit gondolnak? Mi értelme?
Most mesélte egyik fiú ismerősöm, hogy sok nőt megismert pl. társkeresőn... Sokukat pl szombat, vasárnap délelőtt és még aznap találkozott is a legtöbbel és már este szexeltek valahol.
Most tényleg erről szól sok esetben? Tényleg ez az általános? Nekem ezt elég nehéz megérteni, mert nőként én ahhoz a réteghez tartozom, akinek az érzelem nélküli szex nem is megy, nemhogy első pár alkalommal lefeküdni olyannal, akit kicsit sem ismerek.
#20 mindenki úgy választ párt, ahogy akar. Én így, te úgy. Én nem mondom, hogy az én példám a követendő mindenkinek, csak választ adtam a kérdezőnek, hogy nekem személy szerint mi buli van ebben.
Egyébként tartós kapcsolat keresésénél nehogy azt mondd nekem, hogy a gyerek és a lakhatás kérdése nem számít :D Érzelmek ide vagy oda, mégis miért szivatnám magam direkt olyan kapcsolattal, ahol nem azonosak a célok?
21, erre mondtam véglény vagy, és csak elvársz, s még csak a minimumot sem tudod nyujtani, amitől egy nőnemű ember "nő" lesz. Tudod ilyen sanglangok mint erkölcs, kitartás, felelősség. Ha ez nincs, értéked 30 alatt még van, felette kb semmi. Nem mindenki csak "elvár", meg oda megy "ahol többet kap enni", az érem másik oldala teremti meg az "ételt". Nyilván neked én nem tenném eléd a javaim, így csak abból válogatsz, ami "jut". Senki nem mondta h szivasd magad, de azt sem h úgy viselkedj mint egy útszéli ősember. Ennyi erővel én mint férfi mondhatnám, okés, itt van egy 100 millás ház, itt van 100kg izom, jövőkép, adonisz kinézet, blablabla, akkor nézzük mid van:
- erkölcs: -1
- szépség: (ha vékony, topmodel kinzéeted van, akkor 30 alatt 1, felette 0, de ugye múlandó)
- segítség: 0
- kitartás: 0
- igények: -1
- összefekve: (tételezzük fel oké, tehát 1)
akkor -1 + 0 + 0 + 0 + -1 + 1 = -1, Kuka. Jöhet a következő jelentkező. Te szereted ha így néznek rád? Mehet ez a játék is (előbb utóbb erre megy a világ nektek köszönhetően), csak az nem fog tetszeni.
Pedig kurvából lesz a legjobb feleség ;)
Kérdező, bocs, hogy szétoffoltuk a kérdésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!