Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg sok "odaadó" csaj van, aki akár első randin elmegy a pasikkal?
Mi motiválja ezeket a csajokat? Mit gondolnak? Mi értelme?
Most mesélte egyik fiú ismerősöm, hogy sok nőt megismert pl. társkeresőn... Sokukat pl szombat, vasárnap délelőtt és még aznap találkozott is a legtöbbel és már este szexeltek valahol.
Most tényleg erről szól sok esetben? Tényleg ez az általános? Nekem ezt elég nehéz megérteni, mert nőként én ahhoz a réteghez tartozom, akinek az érzelem nélküli szex nem is megy, nemhogy első pár alkalommal lefeküdni olyannal, akit kicsit sem ismerek.
Hogy mit gondolok? Ha nem szükségesek érzelmek számodra a szexhez (mint ahogyan nekem), akkor kicsit racionálisabban is tudod nézni a dolgot: még az előtt kiderül, hogy az ágyban működtök-e, hogy kialakulnának az érzelmek és fájdalmas legyen a szakítás. Minthogy én gyakorlatilag az összes pasimmal ilyen rövid időn belül bújtam ágyba, tapasztalatom szerint az ég egy adta világon semmi jelentősége nincs az első randi és az első szex között eltelt időnek, szóval ez nem lehet érv számomra a hosszas ismerkedéshez. Aki komolyan akart ismerkedni, az ezek után is maradt, akinek meg csak kósza dugás kellett, az akkor is lelépett, ha előtte hetekig/hónapokig ismerkedtünk. Szóval az, hogy mennyire vesznek komolyan, nálam nem érv. Az viszont igen, hogy milyen a szex kettőnk között, mennyire van meg a kémia, mennyire azonos az ízlésünk, netalán anatómiailag hogyan illünk össze. És mennyivel fájdalmasabb már úgy szembesülni egy pocsék partnerrel, aki önző, netalán hamar elsül, valamelyik extremitás felé elmozdul a szerszáma mérete, vagy csak simán bénák vagyunk együtt az ágyban, hogy már vannak érzelmek, és őrlődhetsz utána magadban potenciálisan évekig, hogy egy kapcsolatnak mennyi értelme van szex nélkül/rossz szexszel, miközben szerelem meg van. És akkor dönts az érzelmeid és a testi igényeid között. Voltam már ilyen helyzetben, nem volt jó élmény. Végül egyébként a rossz szex amúgy is az érzelmek rovására ment, de sokkal csúnyább vége lett így, mintha rögtön az elején, érzelmektől mentesen mondhatom, hogy ezt inkább ne erőltessük. Csomó időt megspórolok magamnak is és neki is. Merthogy addig is tudunk olyan párt keresni, akivel összeillünk, elvégre én bár könnyen adom magam, de kapcsolaton belül hűséges vagyok és nem keresek mást, amíg nem zártam le a régit.
Szóval valahogy kényelmesebb, egyszerűbb ezt az utat választani, ez nálam kicsit úgy működik, hogy a randin végigmegyek a legfontosabb dolgokon: akar-e házasságot/gyereket belátható időn belül, az országban vagy külföldön képzeli-e el a jövőjét, az anyjával mennyire egészséges a viszonya, és végül lecsekkoljuk, hogy a szexszel hogy állunk. Mert ezek mind olyan dolgok, amikben nincs kompromisszum, amiket nem szabad félvállról venni. Ha valakit már a kérdés is elijeszt, vagy aki amiatt tart "ócskább" nőnek, mert hamar lefeküdtem vele (és magát nem tartja "ócskának", hogy hamar lefeküdt velem? Én egyedül kevés vagyok a szexhez), az nyilván nem való hozzám, szóval annyival is előrébb vagyok. Egy ilyen jellegű "kihasználást" szerintem sokkal könnyebb elviselni, ha érzelmileg nem vagy bevonódva még a dologba. Ha meg céltudatosan keresel, tudod, mit akarsz, akkor meg nem pazarlod az időd parttalan ismerkedésre olyannal, akivel teljesen felesleges.
Szóval nekem ez az értelme és ez van a fejemben, amikor 1-2 nap ismeretség után megyek el valakivel szexelni.
17. Egy idegennel izgatóbb 100X, mint azzal, akivel már 10-20 év alatt rengeteg tüskét nyomkodtatok egymásba. Amiről te beszélsz, az a kapcsolatok elején van, max 3 év.
Én pl. már unalmasnak, egyhangúnak, érzelementes reszelésnek tartom az otthoni szexet. Elég ha csak ránézek a páromra, és el is megy a kedvem az egésztől. Idegennel ilyen még sosem volt, ott mindig felcsigáz az új varázsa. Otthon 10/9X nem megyek el, idegennel 10/10X igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!