Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az odaadó nőket nem szeretik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az odaadó nőket nem szeretik a férfiak?

Figyelt kérdés

Azért gondolom ezt mert ha valaki ide kiírja hogy odaadó nőket szereti akkor jönnek ide a válaszok. Hogy biztos anya pótlékot keress, meg anyukádat keresed, meg anyuka pici fia igény ez.

Tehát egy odaadó nő nehezen talál társat?

2019. máj. 8. 07:01
 1/9 anonim ***** válasza:
44%
Inkább azt gondolom kevésbé értékelik. A férfiak az elesett nőket szeretik. Akikről gondoskodni kell.
2019. máj. 8. 07:04
 2/9 anonim ***** válasza:
92%
Párom már rám szólt,hogy ne kényesztessem el pedig csak azt írtam neki,hogy beteg és ott lennék csinálnék leves és simi mellett kapna gyógy puszit. Szóval nem értem, számomra fontos,hogy odaadó lehessek párkapcsolatban minden téren. Erren kiderül ,hogy nem is vágyis ezekre. 25N
2019. máj. 8. 07:16
 3/9 anonim ***** válasza:
85%

Odaadó mit jelent? Pl ha szeretsz valamit megcsinálja, vagy hogy még a vajas kenyeret is ő akarja megcsinálni?

Nem talál nehezen társat szerintem, ha nem viszi túlzásba. Pl ne legyen nagymama feeling hogy egyfolytában etesse a másikat. Tartson egy egészséges mértéket.

Aranyos dolog ha megfőzi amit a másik szeret vagy a kedvében jár, ezzel nincs baj.

2019. máj. 8. 07:22
 4/9 anonim ***** válasza:
28%
Nem. A legtöbb férfi örülne egy odaadó nőnek. Viszont azok a nők, akik nem ilyenek (tehát a nők elsöprő többsége) irigységből leszólják az ilyen férfiakat.
2019. máj. 8. 07:46
 5/9 anonim ***** válasza:
80%
Én nagyon szeretem, ha egy nő odaadó. Ebből veszem, hogy őszintén szeret, mert tettekkel fejezi ki, nem csak szavakkal. Ha még gyengéd is, akkor mondom, hogy normális, nőies. Az odaadásnak nem kell minden pillanatban meg lenni. Elég, ha látszik időnként hogy szívből értékeli a másikat, és ezért teszi, szeretetből, ragaszkodásból.
2019. máj. 8. 07:51
 6/9 anonim ***** válasza:
39%

Igazuk van az előttem szólóknak. Ez az igazán nőies viselkedés!

Én mit meg nem tennék ha egy ilyen angyalom lenne, mint amilyen a kettes hozzászóló, ha lenne párom. Teszem azt, hogyha beteg lennék és nem fertőző, akkor hihetetlenül jólesne a törődés, alap lenne nálam, hogy én is adjak neki viszont egy puszit mondjuk az orrára. :-)

A betegség az egy nagyon jó példa, ilyenkor a törődés, a kedves szavak rendkívül fontosak szerintem.

2019. máj. 8. 08:38
 7/9 anonim ***** válasza:

Én szeretem őket!

Mit adsz ide? ;)

2019. máj. 8. 14:02
 8/9 anonim ***** válasza:
De szeretem őket. 31F
2019. máj. 8. 14:52
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem egy "odaadó nőnek" érdeke van, hogy társat találjon, és kivételesen nem a férfit kell ilyenkor elővenni emiatt.
2019. máj. 8. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!