Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az odaadó nőket nem szeretik a férfiak?
Azért gondolom ezt mert ha valaki ide kiírja hogy odaadó nőket szereti akkor jönnek ide a válaszok. Hogy biztos anya pótlékot keress, meg anyukádat keresed, meg anyuka pici fia igény ez.
Tehát egy odaadó nő nehezen talál társat?
Odaadó mit jelent? Pl ha szeretsz valamit megcsinálja, vagy hogy még a vajas kenyeret is ő akarja megcsinálni?
Nem talál nehezen társat szerintem, ha nem viszi túlzásba. Pl ne legyen nagymama feeling hogy egyfolytában etesse a másikat. Tartson egy egészséges mértéket.
Aranyos dolog ha megfőzi amit a másik szeret vagy a kedvében jár, ezzel nincs baj.
Igazuk van az előttem szólóknak. Ez az igazán nőies viselkedés!
Én mit meg nem tennék ha egy ilyen angyalom lenne, mint amilyen a kettes hozzászóló, ha lenne párom. Teszem azt, hogyha beteg lennék és nem fertőző, akkor hihetetlenül jólesne a törődés, alap lenne nálam, hogy én is adjak neki viszont egy puszit mondjuk az orrára. :-)
A betegség az egy nagyon jó példa, ilyenkor a törődés, a kedves szavak rendkívül fontosak szerintem.
Én szeretem őket!
Mit adsz ide? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!