Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretik itt olyan gonosznak beállítani a nőket?
Olyanoknak, akik élvezik, ha visszautasíthatnak, bánthatnak, megalázhatnak valakit.
Csak néhány azok közül, amit itt rólam feltételeztek alaptalanul (azaz amiket kérdésekre írtak):
"Mi kellemetlen van ezen? Hogy tetszett neked a gondolat, hogy esetleg beléd van zúgva, és most mégsem pitizik utánad, nem pattintgathatod le a hapidra hivatkozva?"
"A normális párkapcsolatotok alatt hencegett neked a hódításaival, nedves volt a bugyid, hogy milyen alfahímet sikerült kifognod. Röhögtél a szerencsétlen buta lányokon, akiket a kedves párod megalázott.
Később azonban kiderült, hogy melletted is folytatja a hódításait, ez viszont már nem tetszett neked és csakis emiatt vált gusztustalan féreggé a szemedben."
Ilyen és hasonló vádaskodások, mintha minden nő a velejéig gonosz lenne, élvezné, ha kihasználhat másokat, ha másokat szenvedni lát, mindegy, hogy azok férfiak, vagy a nőtársai.
Honnan szedik ezt a sok negatív feltételezést?
Az életben nem ártottam senkinek, nem is szeretnék.
Vagy mivel nő vagyok, automatikusan lelketlen és gonosz kéne legyek?
"Vagy mivel nő vagyok, automatikusan lelketlen és gonosz kéne legyek?"
Te lehetsz rendes.
Akkor egymilliomodszorra: a férfiak és nők ugyan olyan arányban aljasok.
Incel forumokrol, redditrol, innen, ferfihang.hu-rol.
Ezekkel tenyleg az a legnagyobb baj, hogy hasonlo rossz tapasztalatokat szerzett emberkek osszegyulnek es teljes konspiracios teoriakat gyartanak a sajat sikertelensegukrol.
Egymast gerjesztik, es ez elvezet a gyulolkodeshez.
Ebben az a legszornyubb, hogy minel melyebbre sullyednek ebben a sajat maguk altal krealt vilagban, a valo eletben annal tavolabb kerulnek attol, hogy pl megismerkedjenek egy normalis lannyal.
Egyszerre tartom ijesztonek es lenyugozonek a jelenseget.
Ez egy anonim-fórum. Amúgy nem igazán értem mik ezekkel a kommentekkel a bajod? Itt az oldalon jóval ciffrabb dolgok is le vannak írva.
Nem támadni akarlak, csak egy apró dolgot hozzátenni. Az 1920-as években egy kivégzésre váró elítéltett kérdezgették ki. Brutálisan lemészárolt 3 embert. De meg o is azt mondta, hogy o alapvetően egy jó ember. Mindenki azt hiszi magáról, hogy az.
Ezen az oldalon többnyire frusztrált emberek vannak, nemtől függetlenül. Nőgyűlölő szerencsétlenek és férfigyűlölő, megkeseredett feministák.
Az a vicces, amikor leírsz egy olyat, ami ellentétes az ő (mindkét oldal) berögzült nézeteivel: kő keményen le vagy pontozva. Akkor is, ha tényeket írsz le.
Még aki először normálisnak tűnik itt, sokszor arról is kiderül, hogy kollektívákban, férfiakban és nőkben gondolkozik, és képtelen individuumként tekinteni az emberekre.
Szóval igen, ez az oldal két szánalomra méltó csoport virtuális csataszínhelye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!