Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A fiúknak miért azok a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúknak miért azok a lányok tetszenek, akik mindenüket kirakják? A szolidabb típusú lányok pedig ezért egyedül vannak.

Figyelt kérdés

2020. aug. 30. 20:39
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Meg túlságosan válogatnak.
2020. aug. 30. 22:11
 12/20 anonim ***** válasza:
Nekem például nagyon bejönnek az ún. szürke kisegerek is (és ezt teljességel jó értelemben mondom). Van bennük valami titokzatos...
2020. aug. 30. 23:31
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Még ne haragudj kedves kérdező de már a kérdés alapfelvetése is hülyeség.
2020. aug. 31. 00:47
 14/20 anonim ***** válasza:
31%
Valószínűleg azokban a lányokban nincs annyi burkolt irigység, mint benned.
2020. aug. 31. 00:54
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát én pont nem ezt látom. Csomó szolid lánynak van párja :)
2020. aug. 31. 08:07
 16/20 anonim ***** válasza:
A 8-as tökéletes választ adott. Plusz a szolid lányoknak ugyanúgy a "mindenüket kirakó lányok" férfi változatai kellenek, vagyis a nagyhangú, izmos, menő srácok. Nem a szolid srácokra vágynak ők sem.
2020. aug. 31. 09:57
 17/20 anonim ***** válasza:

A szolidabb stílusú sem foglalkozik velem, mert csak elvár és ránézésre elítél. Ugyanúgy, mint a mellkidobós.

Pedig az aranyos, szolidabb lányokkal lehet tervezni.

2020. aug. 31. 14:47
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Bezzeg engem lepontoztok, pedig tök őszintén írtam, hogy taszítóak. Nem a testük taszító, hanem a személyiségük. Normális nem lehet az a nő, aki a médiában/ élőben mindenét mutatja. Visszafogott nő pedig tényleg lehet szép. Nem kell dögunalomnak lenni, csak nem ri.bancosnak.
2020. aug. 31. 14:57
 19/20 anonim ***** válasza:

Tessék felpontoztalak, mert egyetértek veled:D

Egy ri.bi marisnak tényleg olyan is a látásmódja, amíg egy kedves, szolidabb nő meg két lábbal jár a földön.

Bár egyre kevesebb van ebből...egyre kevesebb

2020. aug. 31. 14:59
 20/20 anonim válasza:
Ha te szolídabb típusú vagy akkor örülj is neki, hogy nem jössz össze mindenféle fiúval, akit csak a külső érdekel
2021. máj. 6. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!