Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúknak miért azok a lányok tetszenek, akik mindenüket kirakják? A szolidabb típusú lányok pedig ezért egyedül vannak.
Figyelt kérdés
2020. aug. 30. 20:39
1/20 anonim válasza:
Azért remélem, hogy nincs mindig igy:)
2/20 anonim válasza:
Nekem taszító, ha mindenét kirakja. Bejön külsőre, viszont akkor biztosan rossz a személyisége és nem akarnék vele járni, mondjuk lefeküdni igen. Viszont ha valaki szolidabb de szép, azzal le is feküdnék, meg járnék is. 23F
3/20 anonim válasza:
Kell valami ami elsore felkelti egy fiu figyelmet
4/20 anonim válasza:
Néha kellemetlen és nagyon közönséges, aki így kipakol, közben ezek a kipakolós lányok azok, akiket meghúzni se lehet igazából, mert csak kipakol közben meg csak egy primitív gyöngytyúk...jobb, ha egy szolid , igényesen öltözött lány vagy.
5/20 anonim válasza:
Tetszenek?
Csak feltűnőbbek.
Te is egyből kiszűrsz az utakon egy tűzpiros Ferrárit a sok fekete meg szürke autó közül.
De lehet, hogy amikor kinyitod a Ferrari ajtaját akkor belül rohad...és kinyitod egy egyszerűbb szürke autó ajtaját és aranyos szép cuki szexi a belseje.
6/20 anonim válasza:
Mert látni akarom az árút!
Te sem a pult mögül vásárolsz ruhát látatlanban.
Meg kell nézni,hogy milyen.
7/20 anonim válasza:
Akkor is lehet látni, ha nem rakja ki. Nem kell ri.bancosnak lenni mindenáron, ha a nő szexy akar lenni, megoldhatja anélkül is. Ha visszafogott akarsz lenni, legyél visszafogottan szexy. Sok minden felkelheti egy fiú figyelmét. Még az is, ha 10 ből 9 nő kirakja de egy nem. Akkor az az egy lenne a feltűnő, mert csak ő nem rakta ki. Vannak szolidabb de szexy ruhák is.
8/20 anonim válasza:
Nem ezért vannak egyedül. Hanem mert megközelíthetetlennek tűnnek, kevésbé társaságiak, nehezen oldódnak, félmondatokkal válaszolnak, szorongóak sokszor, nem barátkozósak.
9/20 anonim válasza:
Szerintem egy igényes férfi nem égeti magát közönséges nővel. És nem is találja vonzónak. Legalábbis az ismeretségi körömben mindenki irtózik tőlük. A közönséges és a szexi nem ugyanaz. Lehet nagyon is vonzó és nőies egy nő, ha nem lóg ki mindene, sőt. Én például soha nem öltöztem közönségesen, nem ráztam magam a pasiknak, nem stílusom a flörtölgetés. Úgy öltözöm és viselkedem, ahogy nekem tetszik, sose az motivált, milyen a férfiak visszajelzése. Mindig az volt a célom, hogy jól érezzem magam úgy, ahogy vagyok. Sose volt gondom az ismerkedéssel. Akkor voltam egyedül, ha egyedül akartam lenni és elhajtottam, akik próbálkoztak, mert nem akartam sose mindenáron kapcsolatban lenni. Most már évtizedes házas vagyok és továbbra is magamnak akarok tetszeni. Hogy a férjemnek is tetszem, az mázli.
10/20 anonim válasza:
Én is burkában járok.Nekem így a jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!