Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Diplomás hölgyek, nem féltek, hogy egyedül maradtok?
Ma már több nő jár egyetemre, mint férfi. Ergo több lesz a diplomás nő. Mármost a diplomás nők legtöbbje - még ha büfészakra, rendezvényszervező-esztétikára is jár - "komoly" diplomás (mérnök, orvos stb.) pasiról álmodozik. Nyilvánvaló, hogy a legtöbben hoppon maradnak, mivel
1. eleve több a diplomás nő
2. a diplomás pasik nem a papírt nézik, simán összejönnek egy középfokú végzettségű, de csinos és jó természetű csajjal is.
Végül maradnak a magányos esték, a musicalek meg a bekuckózás a kanapén egy üveg Nutellával?
Személyes frusztrációd miatt aggódsz a diplomás nők szexuális élete miatt? Jajj :D
Amúgy én nem vagyok "büfészakos", de általában azok fikázzák ezeket, akiknek közük nem volt soha a felsőoktatáshoz.
- A környezetemben a diplomás pasik nagyrészenek diplomás párja van.
- egy intelligens, tanult pasi ugyanezt várja a párjától is.
- miből gondolod, hogy egy diplomás nő nem csinos és nem jó természetű.
Egy diplomás férfi is diplomás nőt keres, nem csak fordítva van ez így.
Amúgy nem, nem aggódom, már férjhez mentem :)
A többség még az egyetemen párra talál.
Tényleg egy frusztrált p*cs vagy. :D
"hölgyek" "asszonyom" Jéézusom... ki használ manapság ilyen szavakat?
Menjél használd a jobb kezed aztán csitulj, szeretnék végre egy értelmes kérdést látni. Uram..... xD
6
Bocsánat, nem tudtam, hogy ennyire érzékeny pontra tapintok.
Amúgy én el is szoktam várni, hogy hölgyemnek szólítsanak.
Igaz, nem trendi, de kulturált, ami viszont egy diplomás embernek jól esik :D
A diploma az nem papír. Az státuszszimbólum.
A nők nem azért akarnak diplomás pasit mert az hú de okos. (tudtad hogy az egyetemeken alpáribb beszélgetéseket lehet elkapni mint a gyár előtt? LOL)
hanem azért mert a diploma egy biztos megélhetési forrás. Igen,a büfészak is. Könnyebben találsz munkát úgy hogy kitörtél a képesítés nélküli,teljes mértékben pótolható munkaerők köréből. Egy "papírral" legalább nem vagy olyan könnyen pótolható mint egy takarító/pincér.
Szóval ha diplomás nővel ismerkedsz,teljesen felesleges tenni vágni magad hogy te mennyire széles látókörű intelligens vagy diploma hiányában is.
Ha szakmunkás vagy,legyen saját vállalkozásod. És inkább arra vágjad magad. Senkit se az eszed érdekel,hanem a pénzed meg a státuszod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!