Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz ha minden másnap az albérletben, ahol egyedül élek, hullarészegre iszom magamat, hogy 30 évesek megfelelő munkahellyel és 3 diplomával is egyedül vagyok, soha egy barátnőm nem volt és most is csak elutasítást kapok?
önsajnáltató gyáva ember
szedd össze magad
Mondjuk lehetne bennetek is egy kis empátia, valahogy eljutott idáig lelkileg, nem csak maga tehet róla, hogy leamortizálják mások.
Mondjuk nem egy életcél ez az állapot, jó lenne ha összeszednéd magad, így elég kevéske esélyed van. Főleg, ha mindig másnaposan szólítod meg a csajokat, hiszen nincs egy józan napod... :D
Csak azt nem értem hogy miért kell ennyit hangsúlyozni hogy be vagy állva...na mindegy
Megmondom hogy mi hiányzik belőled.
A magabiztosság, a kisugárzás és életerő. Nem is értem hogy miért lepődsz meg azon hogy nem kellesz a csajoknak. Senkinek se kell egy nyuszi, bizonytalan unalmas ember. Kicsit magadba kéne nézni és lehet hogy nem a nőkben van a hiba. Hogy van 3 diplomád akkor mivan? Nagyon jó hogy ilyen okos vagy csak mire mész vele? Nincs munkád, azt se tudod hogy hol vagy mert mindig annyit vedelsz. Az életedet kéne rendbe rakni először. Mit vársz, hogy majd minden csajnak egy munkanélküli alkoholista unalmas ember kell?
Benned van a hiba ébredj már fel. Gondolkozz egy kicsit. Mi kéne hogy tetszen egy csajnak benned? Az hogy van 3 diplomád? Szerintem magasról tesznek rá ha egy csőd tömeg az életed.
1. Élet rendberakása
2. Magabiztosság szerzése minél több
3. Életerő szerzése.
4. Párkapcsolat.
Remélem felfogtad hogy mi a helyzet. Így kell magabiztosnak lenni nem úgy ahogy te írsz. "Nagyon be vagyok állva..."
És még csodálkozol hogy nem kellesz egy nőnek sem? Van 3 diplomád ettől függetlenül ennyire nem tudtál magadtól rájönni.
Sok sikert BÚÉK!
(15/F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!