Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz ha minden másnap az albérletben, ahol egyedül élek, hullarészegre iszom magamat, hogy 30 évesek megfelelő munkahellyel és 3 diplomával is egyedül vagyok, soha egy barátnőm nem volt és most is csak elutasítást kapok?
bocsi fáradt vagyok
a munkanélkülit nem tudom miért írtam az nem kell oda
Kinek mi az unalmas? Ezt sem lehet egyértelműen megmondani!
Nem lehet mindenki egy "besózott" ember! Én például egy tipikusan magamnak való, visszahúzódó ember vagyok, és nem is tudom, hogy tudnék-e kötődni valakihez tartósan. Az emberek nem egyformák, kívülről nézve bizonyára én is
unalmas vagyok. De én ilyen vagyok, más meg olyan. Ha ez másnak nem kell, nem fogadna el ilyennek, akkor azzal nem lehet mit csinálni. Sajnálatos dolog, hogy ilyen világban élünk. Máskor meg azt lehet olvasni meg hallani, hogy "mindenki adja önmagát". Nos, ha én önmagamat adom, akkor ez látható, hogy ilyen vagyok. Nem tehetek arról, ha ez másnak nem tetszene, én mindenesetre önmagamat adnám.
Aztán a magabiztosság, önbizalom kérdése. Hát, ez egy furfangos dolog, gyakorlatilag egy ördögi kör. Magabiztosságot ugye, ha nincs valakinek, akkor nem lehet csak úgy szerezni, ehhez sikerek, tapasztalatok kellenek, illetve kellenének. Na most, ha valakit folyton elutasítanak (ha egyáltalán van lehetősége ismerkedni, mert addig ugye el is kell jutni), akkor hogy a fenébe szerezzen tapasztalatot, és hogyan érjen el sikereket?! Maga az elutasítás pedig még le is rombolhatja az egyébként sem nagy önbizalmat. Ha meg még eleve egy félénk ember, mint én, akkor meg már nincs is miről beszélni.
Hát, nem tudom, szerintem kegyetlenül nehéz és keserves dolgok ezek. Vannak, akik szinte úgy születnek, hogy tele vannak magabiztonsággal? Talán igen, mint ahogy én mindig is igencsak gátlásos ember voltam. Ki ilyen, ki olyan, nem egyformák az emberek. Mindenkinek van egy eleve meghatározott személyiségtípusa, karaktere.
Rossz világba születtünk szerintem, mert az ilyen magamfajta, és a kérdezőhöz hasonlító emberek eleve nagy hátrányban vannak. Olyan ez, mintha valakinek egy alacsonyabb kategóriás, jóval lassabb és gyengébb autóval kellene részt vennie egy F1-es versenyen, ha az életet ehhez hasonlítjuk.
Mondok egy vicceset. Én is ilyen magamnak való, introvertált ember vagyok, nincs nagy társaságigényem, a hobbijaim is mind magányos dolgok. És én is nagyon sokáig egyedül voltam.
Viszont képes vagyok felvenni egy ilyen határozott, magabiztos kiállást, amiért a legtöbb ember első blikkre nem ilyennek gondol. És a barátnőmet is így ismertem meg. Saját bevallása szerint elsőre azt hitte, hogy ilyen csajozós rosszfiú vagyok, és ezért tetszettem meg neki.
Most jön a vicces. Ő ugyanis azt mondta, hogy nem az ilyen pasikat szereti, és biztos nem maradt volna velem, ha tényleg olyan vagyok, amilyennek tűntem. Mert ő inkább a csendes, komolyabb srácokat szereti.
...
Hát nem tudom, ehhez valami elképesztően nagy szerencse kell, hogy valaki ilyen megfelelő lányt, nőt találjon ebben a helyzetben. Itt pedig már a kinézet kérdésben is meg kell felelni egymásnak kölcsönösen, mert ugye, elsőre azért mégiscsak ezt látják egymáson az emberek.
Ehhez csak gratulálni tudok, hogy ilyen jól sikerült eljátszani ezt az egészet. Én is gondolkoztam már azon, hogy esetleg "színészkednem" kellene. Ez a dolog esetleg működne akkor, ha nem ismerkedésről lenne szó, hanem úgy általában a hétköznapokban, bár még ez sem biztos. Előbb utóbb szerintem "kibújna a szög a zsákból", nem tudnám ezt sokáig csinálni, ha egyáltalán tudnám az elején is.
De igazából, erre nem tudok egyértelműen válaszolni, mert ehhez a dologhoz eleve ismerkednem kellene, de sajnos nekem még erre sincsen lehetőségem. Egyszerűen nem kerülök olyan helyzetbe, nincsenek a környezetemben lányok, nők.
Kedves kérdező!
28 éves nő vagyok.
Lehet, hogy elsőre hihetetlennek tűnik, de vannak olyan nő nemű egyedek is, akiknek mások az "elvárásaik", mikor társat keresnek.:) Valóban a legtöbb nőnek a pörgő, világjáró, társaságközpontja, tiszta ego pasik kellenek... Élnek azonban olyanok is, akiknek a komoly, felelősségteljes, intelligens, megbízható, őszinte jellemű férfi tetszik. Kinek mi. Engem például sokkal inkább ez vonz. Párom is ilyen. Személyes véleményem, hogy keress tovább, a te utad nehezebb, de egyáltalán nem reménytelen:)
Attól, hogy 3 diplomád, és jó munkahelyed van, még nem leszel szerethető ember....ahhoz hogy egy nő férfiként szeressen, nem ezek a dolgok kellenek.
Szóval, ha csak ezt tudod felmutatni, nem csodálom hogy nincs senkid.
Gondolkozz el ezen.
27/N
Az ivást nem kéne erőltetni, mert nagyon hamar tönkreteszed magad.
Valószínűleg jól keresel, de nem nagyon jól, mert különben már lehet, hogy a saját lakásodat fizetnéd (persze van, aki gyakran költözik a munkája miatt és ezért él albérletben).
Ha már van egy egészen jó kereseted, akkor inkább költsd randevúkra a pénzt pia helyett. Találkozz mindenféle nőkkel, légy kicsit erőszakoskodó, úgy értem, hogy minden lánnyal erőltesd az azonnali találkozást, az internetes cseverészésből nem lesz soha semmi. Ha már találkoztatok, akkor legyél úriember és bunkó egyszerre. Az ajtót nyisd ki neki, told alá a széket, de szóban kicsit szemétkedj, ha felajánlja némelyik, hogy fizet, akkor ne erősködj, hagy fizessen, falni fogják ezt a kombinációt ezek a típusú nőcskék. Színezd ki mindig rendesen a mondandódat. Az igazságot meséld, de nagyot mondásokkal vegyítve, például a fizetésed duplázd meg szóban, a pozíciódat is tedd eggyel fentebb, ha nincs autód és gyalog mész a randira, igyál meg egy felest és mondd neki azt, hogy van autód, de most ahhoz volt kedved, hogy bedobj előtte egy whiskey-t. A randevúkra úgy menj el, hogy nem számítasz semmire és nem akarsz semmit. Vedd szórakozásnak. Ha úgy érzed, hogy ez egy olyan kis beképzelt nő, tedd is szóvá, hogy ez neked időtöltés, mert ezen az estén éppen unatkoztál volna, te pedig nem szeretsz unatkozni. Ne ringassa el magát abban a hitben, hogy te neki csak arra vagy jó, hogy az önbizalmát építsd. Ne akard megd.gni, kíváncsi lesz, hogy miért nem akarod. Esetleg még játszd is el, hogy unod (sokszor ezt nem is olyan nehéz, sok unalmas nő van).
Majd jön mindjárt egy nő, aki majd jól megírja, hogy ez mind mekkora fa..ság és hogy én mekkora fa.. vagyok. Csakhogy ez működik. Nem minden nőnél, de a legtöbbnél igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!