Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még nem volt barátom, ez olyan rossz lenne?
16 évesen 19 éves barátnő....jah, biztos ott is hatalmas a szerelem...vagy csak a srác televan lóvéval.
illetve a csaj borzalmasan éretlen.
ilyenné ne akarj válni.
23 vagyok. a barátaim többsége hasonlo korú, és mind mind 2-5 éves kapcsolatban. én meg csak sdorodok, msot sincssenkim, és nem si sikerül.
ha valaki mondhatja hogy forever allone az én vagyok, nem pedig te, 15 évesen. gondolkozz márel! előtted az élet.
de ha rám hallgatsz, nem egy iylen biber utánzat kis nyomikra folyatsz nyálat, hanem férfias pasit keress!
#2 igazad van. a bieber pasi nem jo valasztas.
a 12-13 eves lanyoknak nem f. szt kene fogni , hanem babat. a tojashej meg a fenekukon van . szanalmasak. te legyel magadra buszke , hogy nem vagy olyan. a tomegemberseg nem meno, de az egyeniseg , na azmar az!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!