Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon hiányzik a barátom és olyan messze van tőlem. Rossz nélküle. Mit csináljak?
ja bocsi,akkor tényleg nagyon nehéz lehet neked.de akkor ö sem Magyarországon él?(merth nálam ez a helyzet)
amugy msn v skype esetleg
Nekem szerencsére 100 km -en belül van és hetente egyszer tudunk találkozni , de így is hiányzik :( de nyugtat a tudat ,hogy majd egyszer összeköltözünk :) Amúgy én most a tanulásba folytom bele magam ,ha meg nem akkor olvasok ,zene , haverok.
18 F
Nekem is nagyon távol van most...1000kmre, én az előbb beszéltem vele vagy másfél órát telefonon...Próbáljatok meg skypelni v iesmi...Nekem isnagyon hiányzik már, egy hete ment, és jövő pénteken jön...nagyon várom már...Kitartás minden nappal közelebb van mikor hazajön, vagy találkoztok :) Én filmeket nézek, tanulgatok/kéne:)/. SZóval elfoglalom magam. Vagy esetleg készíts neki vmi meglepit, az is leköt :) Remélem segítettem!
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!