Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon hiányzik a barátom és olyan messze van tőlem. Rossz nélküle. Mit csináljak?
nem külföldön van:)
köszönöm hogy irtatok és segítettetek!! jól esett:)
Nekem is 300 km-re lakik a barátom (:
Ti milyen gyakran taliztok? Hány évesek vagytok? És melyik városban laktok ha szabad tudnom? (:
érzem mit érzel ._.
az én párom 154km-re lakik tőlem, 2 hónaponta tudunk csak találkozni.. viszont most majd csak nyáron szóval fél évig nem láthatom :( mivel ősei mondják hogy nem találkozhatunk sűrűn mert a tanulási átlagunk rovására megy (ők azt mondják) ._. 15 évesek vagyunk, párom áprilisban 16 :) 8 hónapja lesz hogy együttvagyunk
és hát, én nemnagyon tudok mit csinálni hogy ne hiányozzon ._. talán a baráti programok
15/L
Az én barátom tőlem 17kmre lakik, de most, hogy itt a nyár, el kell mennem anyumhoz, tehát 250kmre leszünk egymástól.
egy hónapig.
gratulálok magamnak is-.-
kitartást, bár elég régi kérdés:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!