Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Nagyon bánt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Nagyon bánt, hogy a barátom így viselkedik velem. Tényleg ennyire rossz lennék?

Figyelt kérdés

2 éve vagyunk együtt,szeretjük egymást,de voltak kisebb-nagyobb hullámvölgyeink amiket eddig mindig megoldottunk.Mindketten hibáztunk már(nem megcsalás!),de tökéletes ember/kapcsolat sajnos nincs,de viszont örültem hogy eddig mindig meg bírtuk oldani a dolgainkat,még ha néha nehézkesen is.

2 hete kb. minden héten összeveszünk 1-2x,tiszta hülyeségeket,de előtte körülbelül már 3 hónapja nagyon nagyon mesébe illő volt az egész...DE...

2 hete elkezdtünk beszélgetni(én hoztam fel),hogy szerelmes-e még? Azt válaszolta hogy nem tudja,szeret,de inkább már megszokásból.Nagyon rosszul esett,látta rajtam,meg kérdezte,hogy mondjam el hogy mi válassza el a szeretete és a szerelmet.Mondtam hogy az hogy ha nem vagyunk együtt hiányzom neki,nem szeretné hogy másé legyek,boldog velem...stb. Erre azt mondta hogy ez így mindet úgy érez ahogy kell,tehát szerelmes belém.Oké.Nekem viszont furcsa volt hogy ezt el kell mondanom...Ami nagyon nagyon rosszul esett,amit nem tudok elfelejteni akárhogy is próbálom az az a mondata volt hogy,de ő még szeretne más lányokat is kipróbálni,élni,bulizni stb...Nagyon rosszul esett de itt abba maradt a téma,úgy csináltunk mintha misem történt volna.

Csütörtökön hamarabb végzetem sulival,direkt nem mondtam el neki,hogy meglepjem és a busznál várjam amivel ment dolgozni,hogy elkísérjem...Eddig mindig örült neki,most viszont felszálltunk meg se ölelt,se puszi semmi,beültünk egymás mellé mintha haverok lennénk,elkezdte mesélni a napját,amikor már majdnem oda értünk azért megemlítettem neki,hogy mivel elvileg szeretsz megölelhetnél,vagy megpuszilhatnál vagy valami.Megölelt de éreztem,mintha csak úgy muszájból lenne.Oké.Este nálam aludt,persze nem volt valami jó kedvem.Leült és elkezdte megint csak a saját napját beszélni,arról hogy velem mi történt rá se kérdezett,annyit mondott hogy velem úgy sem történik semmi.Este mikor lefekvéshez készülődtünk már nem bírtam tovább,és mondtam neki hogy nekem ez így nem jó,mindenben változtam amit kért,nem hisztizek,nem kötöszködöm,nem féltékenykedek,amikor csak tudom akármilyen kis akármivel meglepem,mindent megadok neki,ágyban is,én ennél többet nem tudok tenni,nem tudok már változni,ne várja el hogy tökéletes legyek.Aztán mondta hogy igen,ő már szakítani szeretne mert hogy én állandóan hibázok,meg túlságosan a nyakán lógok,stb.Aztán megbeszéltünk hogy adunk még egy esélyt a dolognak és jobban figyelek magamra,ő meg mutassa ki hogy szeret (állítása szerint eddig is kimutatta,2 hete nem igazán így érzem,de oké biztos megint csak hisztizek.)

Ma beszélgettünk pár szót facebookon,és olyan furcsa volt velem,lerázóan viselkedett.Elköszöntünk,hogy megy dolgozni.Ám de látom hogy rá 10 perce lájkolgat,írokat,gondoltam fent van,csak engem letiltott chatről.Írtam neki,nem reagált de láttam hogy elolvassa.Felléptem fb-ra(nem szoktam fellépni,nagyon nagyon ritkán),hogy megnézzem hogy csak velem nem akar beszélni,és tényleg le tiltott vagy mi a franc van.Láttam barátaival beszélte hogy jöv,hét pénteken elmehetnének cigizni(ha értitek milyen cigi...) csak hogy a szalagavatóm van,megígérte hogy azon a hétvégén együtt leszünk,mivel a mostani hétvége kimaradt... Nagyon nagyon rosszul esett. Nagy nehezen vissza írt,hogy elege van hogy én minig azt témázom hogy ő nem szeret engem stb,felejtsem már el.

De persze hogy ezt "témázom" ha így viselkedik...Őszintén ti nem gondolnátok erre? Nekem is vannak hibáim többek között ez,de ilyenkor jó hogy felmerül bennem amikor megbeszélünk valamit hogy ő sem viselkedik így ennek ellenére mégsem tartja,bunkózik.Nem beszélgetek fiúkkal,nem nézegetek senkit fb-n,mindig itthon vagyok amikor szüksége van rám mindig ott vagyok.Én nem tudok már ennél többet változni...Arról nem beszélve hogy megígérte hogy ma is együtt leszünk,de lemondta mert hogy estig dolgozik semmi értelme elmennem...Heti 2x találkozunk,és naponta 2x beszélünk telefonon összesen kb 4 percet,szerintem ez nem sok,nekem ennyi kell,mert szeretem. Amúgy vannak aranyos pillanatai is,de mikor rájön az 5 perc nagyon csúnyán,és bántóan viselkedik... Mit tegyek? :( Ne haragudjatok hogy ilyen hosszan leírtam...

18/L,21/F

2013. dec. 7. 18:17
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha azt mondom, hogy szakítanod kellene vele, akkor mit válaszolsz?

Ez mára kapcsolat félresiklásának tűnik nekem. :/

2013. dec. 7. 18:26
 2/5 A kérdező kommentje:
Őszintén,nem tudom.Én nagyon szeretem őt,de nagyon fáj hogy csak a hibáimat látja,akármit csinálok akkor már azt mondja hisztizek... Nagyon szomorú vagyok.
2013. dec. 7. 18:28
 3/5 anonim ***** válasza:

Elhiszem. Nem akarok ilyet megtapasztalni soha. (igaz csak fordítva lehetne lehetséges mert fiú vagyok).

Forgattak már bennem is kést, de én soha nem hagyom, hogy 2 fordulatnál több legyen. Szóval a lényeg, hogy én kiadnám az útját.

2013. dec. 7. 18:30
 4/5 anonim ***** válasza:

A leírtak alapján nem hinném, hogy annyira szeret Téged, mint amennyire mondja. Csak a hibát látja benned, semmi mást. A volt kapcsolatomban ugyan ezt csinálta velem a barátom, folyton manipulált én meg mint egy cirkuszi majom, azt csináltam, amit ő akart, sok mindenben változtattam. Veled (így külső szemmel), ugyan ezt csinálja a barátod. Ahogy elmondta, Ő még élni akar, szerintem csak megszokásból van veled.

És még annyit fűznék hozzá, hogy a szerelem nem az, amikor hiányzik valaki és félted, ez a szeretet. A szerelem teljesen más! A barátod szerintem egyáltalán nem szerelmes beléd, csak szeret, de szerintem unja a kapcsolatotokat, semmi hajlandóságot nem látok abban, hogy ő jobbá akarná tenni ezt a kapcsolatot. Én a helyedben szakítanék, pár hónapig nehéz lesz, de túl lehet vészelni (itt vagyok rá élő példa) :)

2013. dec. 7. 18:55
 5/5 anonim ***** válasza:

"de ő még szeretne más lányokat is kipróbálni,élni,bulizni stb"

Ez volt barátomnál is elhangzott, akkor amikor szakítottunk....

Szerintem a te kapcsolatodnak sincs már túl sok értelme. Abból áll, hogy te folyton meg akarsz felelni az elvárásainak, de így se vagy boldog, nem is csoda.

De amúgy ő maga is megmondta, hogy más csajokkal akar még lenni, szóval nem értem, miért áltatod még magad :S Ennek már semmi értelme.

Ja, és nem te vagy rossz, nem így kéne felfognod, egyszerűen csak vége van ennek a kapcsolatnak. Minél tovább húzod annál többet szenvedsz csak tőle.

2013. dec. 7. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!