Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Maradjak egyedül vagy jöjjek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maradjak egyedül vagy jöjjek vele össze?

Figyelt kérdés
Régóta szingli vagyok nehezen találok barátnőt. Van egy lány aki megvan halva értem szerelmes belém. De én még nemérzek iránta semmit. Rendes aranyos ez tetszik, de külsőre nemjönbe. Ha nemválasztom őt lehet egyedül maradok örökre. Vagy adják esélyt neki és hátha idővel megszeretem. Mit tennétek? 31/f

2020. aug. 22. 22:09
1 2
 1/15 Gyakori93 ***** válasza:
95%

Nehéz ügy ez a felállás!

Mivel ha nem szeretsz belé, akkor nem tudsz olyan érzelmes dolgokat művelni vele, mint például, egy spontán ölelés, vagy egy szimpla csók. Teljesen más ha szerelemből csinálod, mint ha csak azért, mert “elvárja” a lány! És ha ezt megérzi, akkor hamar ki fog ábrándulni belőled.

Nekem is emiatt lett szétválás, mert én nem igazán voltam belé szerelmes, és ezáltal hamar elhidegült tőlem!

De ha viszont belé szeretsz idővel, akkor akár működhet is a dolog.

És hogy, mit tennék én. El hívnám egy pár randevúra, és ha érzem, hogy ebből lehet akár több, akkor folytatom a dolgot. Viszont ha nem jön az a bizonyos szikra, akkor viszont meg mondom, hogy barátságnál nem lehet több.

Szerintem ez így korrekt!

2020. aug. 22. 22:27
 2/15 anonim ***** válasza:
58%
Szánalmas. Hagyd a lányt , majd talál jobbat
2020. aug. 22. 22:32
 3/15 anonim ***** válasza:
86%

Ha csak azért választanád a lányt, mert különben egyedül maradnál, akkor inkább hagyd békén.

Talál majd tőled jobbat.

2020. aug. 22. 22:33
 4/15 anonim ***** válasza:
80%

Hagyd szegény lányt!

Én is 31 vagyok és ugyanilyen dilemmában. Vagyis nem dilemma, nem érdemli meg a lány, hogy összejöjjünk és mondjuk fél év múlva mondjam, hogy bocs, nem tudok belédszeretni. Ne tedd meg vele te se.

2020. aug. 22. 22:58
 5/15 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem használd ki nyugodtan, aztán ha már végeztél, akkor nyugodtan dobjad. :)
2020. aug. 23. 00:25
 6/15 anonim ***** válasza:
50%
Menj el egy randira vele, aztán a többi alakul úgyis!
2020. aug. 23. 04:25
 7/15 anonim ***** válasza:
0%
Gusztustalan férgek!!
2020. aug. 23. 09:30
 8/15 anonim ***** válasza:
Köszönjük. :)
2020. aug. 23. 18:03
 9/15 anonim ***** válasza:
Remélem veletek is megteszik majd
2020. aug. 23. 18:05
 10/15 anonim ***** válasza:
Azt mondja megvan halva értem 😂😂😂
2020. aug. 23. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!