Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maradjak egyedül vagy jöjjek vele össze?
Nehéz ügy ez a felállás!
Mivel ha nem szeretsz belé, akkor nem tudsz olyan érzelmes dolgokat művelni vele, mint például, egy spontán ölelés, vagy egy szimpla csók. Teljesen más ha szerelemből csinálod, mint ha csak azért, mert “elvárja” a lány! És ha ezt megérzi, akkor hamar ki fog ábrándulni belőled.
Nekem is emiatt lett szétválás, mert én nem igazán voltam belé szerelmes, és ezáltal hamar elhidegült tőlem!
De ha viszont belé szeretsz idővel, akkor akár működhet is a dolog.
És hogy, mit tennék én. El hívnám egy pár randevúra, és ha érzem, hogy ebből lehet akár több, akkor folytatom a dolgot. Viszont ha nem jön az a bizonyos szikra, akkor viszont meg mondom, hogy barátságnál nem lehet több.
Szerintem ez így korrekt!
Ha csak azért választanád a lányt, mert különben egyedül maradnál, akkor inkább hagyd békén.
Talál majd tőled jobbat.
Hagyd szegény lányt!
Én is 31 vagyok és ugyanilyen dilemmában. Vagyis nem dilemma, nem érdemli meg a lány, hogy összejöjjünk és mondjuk fél év múlva mondjam, hogy bocs, nem tudok belédszeretni. Ne tedd meg vele te se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!