Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maradjak egyedül vagy jöjjek vele össze?
Figyelt kérdés
Régóta szingli vagyok nehezen találok barátnőt. Van egy lány aki megvan halva értem szerelmes belém. De én még nemérzek iránta semmit. Rendes aranyos ez tetszik, de külsőre nemjönbe. Ha nemválasztom őt lehet egyedül maradok örökre. Vagy adják esélyt neki és hátha idővel megszeretem. Mit tennétek? 31/f2020. aug. 22. 22:09
11/15 A kérdező kommentje:
😃Jaaaa😃
2020. aug. 23. 20:52
12/15 anonim válasza:
Velem már megtették, azóta járok feketében és gyászolom a szüzességem. :)
13/15 anonim válasza:
Ha érzelmileg nem kötődsz hozzá, akkor hagyd, csak kihasználnád, ez miatt meg be ne meséld magadnak, hogy 31 évesen soha nem lesz senkid.
15/15 anonim válasza:
Mi újság, azóta meg volt már? Túl vagy rajta? Esetleg meghalt érted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!