Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik a 40- es éveiket egyedül tengetik, pár nélkül, milyen érzés? Pedig ez az időszak még aktív kellene, hogy legyen (szerelem, szex). Milyen érzés egyedül eljárkálni ide-oda? A gyerek betölti valamennyire az űrt, ha van?
Figyelt kérdés
35 F. Csak azért kérdem, hogy mire készüljek 6-8 év múlva, ha nem lesz senkim (gyerek nincs még)?2020. aug. 29. 18:31
A kérdező szavazást indított:
jó az, csajozok vagy pasizok ezerrel és van sikerem is
nem túl jó, próbálkozok, de már ilyenkor nehezebb
nem izgat, jó egyedül is, sokat tv-zek, gépezek, kirándulok, lakást újítgatom
pusztulat az egész ilyenkor már
11 szavazat
1/5 anonim válasza:
"Pedig ez az időszak még aktív kellene, hogy legyen (szerelem, szex)."
Ez úgy hangzik, mint valami előírás. Mintha annak, aki nem teljesíti ezt a feltételt, meg kellene kérdőjeleznie a saját normalitását.
2/5 anonim válasza:
Annak vacak az életminősége, aki nem talál valami jobbat, mint a párkapcsolatosdi. Aki talál, annak akár jobb is lehet. Erre gondoltál már?
3/5 anonim válasza:
Sokat próbálkoztam, egyszerűen nem találtam senkit akivel pont jó, de nem utálom a nőket vagy ilyesmi. Millió más dolgot is lehet csinálni a párkapcsolati görcsölésen kívül.
4/5 anonim válasza:
Sok embernek párkapcsolatban rossz a életminősége. Mivel már nem ismerkedik, ezért nem is járnak el sokan sehova, csak ülnek este a tv vagy a gép előtt. Persze van, aki egyedül is ilyen, de aki szeret aktív lenni, annak ehhez nincs szüksége szerelmi partnerre. A barátokkal is lehet jókat szórakozni, túrázni, járhatsz hobbi körökbe, megismerkedhetsz újabb emberekkel. Egyedülállóként több alkalmad van sportolni is. Én nagyon jól vagyok, nekem van gyerekem, de az én életem egyedülálló anyaként is színes, párkapcsolatban nem éreztem magam ennyire jól. Mondjuk a szerelem, intimitás hiányzik, de ettől még jól tudom érezni magam.
5/5 anonim válasza:
Menjen el Kínába ott nem tűnik fel hogy kicsi a farka és talán akkor lesz partnere is 40 felett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!