Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sosem lesz férje a nem szép lányoknak?
Sportoljanak.
En is azt tettem, es a 2. jokepu ferjemet nyuvom.
Elhízva nem vagyok, vékony alkatom van. Viszont tudom, hogy az arcom éppen csak átlagos.
A tonnányi vakolásnak sem látom értelmét, az nem én vagyok és becsapni sem akarok senkit.
Szexin sem tudom hogy kell öltözni, kicsik a melleim, szóval még csak a kivágott felsők sem állnak jól rajtam.
Tanácstalan vagyok.
A vekonysag nem egyenlo a csinossaggal, ezert irtam a sportot.
En sem sminkelek, oltozkodni sem tudok, de nagyon jo pasi a ferjem. A testemmel kompenzalok, az elviszi a hatan a csunyasagom.
22es kérdező! Eddiggiek alapjan nálam lenne esélyed. De vajon milyen hozzá a természezed???
Szerintem a kisugárzásodon kell kicsit javítani.
Ez kinézettől függetlenül inkább az introvertáltakat érinti.
Ha egy nem szép nő közvetlen és/vagy nincsenek horribilis igényei, lazán férjhez megy.
A legtöbb házas nő ismerősöm kifejezetten csúnyácska. Ezek azok a nők szerintem, akik tudják magukról, hogy nem fognak tudni nagyon válogatni és sokszor az első vagy második pasijukhoz hozzámennek.
Benn vagyok egy csoportban, ahol rengeteg nő vagy, elég aktív a közösség, a többség elhízott, csúnya nő, mindnek gyereke van több is és házas!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!