Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sosem lesz férje a nem szép...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sosem lesz férje a nem szép lányoknak?

Figyelt kérdés
Mit kell tenniük, hogy ne maradjanak magányosak?
2020. aug. 30. 17:26
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
65%

Sportoljanak.

En is azt tettem, es a 2. jokepu ferjemet nyuvom.

2020. aug. 30. 18:38
 22/29 A kérdező kommentje:

Elhízva nem vagyok, vékony alkatom van. Viszont tudom, hogy az arcom éppen csak átlagos.

A tonnányi vakolásnak sem látom értelmét, az nem én vagyok és becsapni sem akarok senkit.

Szexin sem tudom hogy kell öltözni, kicsik a melleim, szóval még csak a kivágott felsők sem állnak jól rajtam.

Tanácstalan vagyok.

2020. aug. 30. 18:56
 23/29 anonim ***** válasza:
75%

A vekonysag nem egyenlo a csinossaggal, ezert irtam a sportot.

En sem sminkelek, oltozkodni sem tudok, de nagyon jo pasi a ferjem. A testemmel kompenzalok, az elviszi a hatan a csunyasagom.

2020. aug. 30. 19:14
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

22es kérdező! Eddiggiek alapjan nálam lenne esélyed. De vajon milyen hozzá a természezed???

Szerintem a kisugárzásodon kell kicsit javítani.

2020. aug. 30. 20:17
 25/29 anonim ***** válasza:
84%
Keress egy magadhoz hasonló férfit, aztán nem leszel magányos.
2020. aug. 30. 20:29
 26/29 anonim ***** válasza:
20%

Ez kinézettől függetlenül inkább az introvertáltakat érinti.

Ha egy nem szép nő közvetlen és/vagy nincsenek horribilis igényei, lazán férjhez megy.

2020. aug. 30. 20:41
 27/29 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező, hány kiló vagy.
2020. aug. 30. 22:09
 28/29 anonim ***** válasza:
Ha más nem én elveszlek:) Becs szó!!!! Majd osztozunk a bevételen:)
2020. aug. 30. 22:32
 29/29 anonim ***** válasza:
78%

A legtöbb házas nő ismerősöm kifejezetten csúnyácska. Ezek azok a nők szerintem, akik tudják magukról, hogy nem fognak tudni nagyon válogatni és sokszor az első vagy második pasijukhoz hozzámennek.

Benn vagyok egy csoportban, ahol rengeteg nő vagy, elég aktív a közösség, a többség elhízott, csúnya nő, mindnek gyereke van több is és házas!

2020. aug. 31. 11:52
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!