Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sosem lesz férje a nem szép lányoknak?
Elegáns papucsok természetesen kivételek, én a strandpapucs-tangapapucs és ehhez hasonlóakat értem alatta.
A probléma vele kapásból 3:
1.A legtöbb ember lába undorító, nem kellene mutogatni, vagy ha már mindenáron mutogatja, akkor legalább a körömvágás-tyúkszem kiszedése szintig jusson el (nem vagyok lábfetisiszta, de attól még undorító ezt néha látni, nem szándékosan)
2.Szag. Fúj, fúj, fúj, fúj, FÚJ! Nem elég a nyáron sokak által előadott izzadtságszag-merénylet, még ez a kis ráadás nagyon kell mellé.
Illetve ez már csak szándékos kötözködés, de istenem az a proli csattogás ahogy mennek vele... Nagyon lealacsonyító. És az esetek nagyrészében be is jön a mezítlábas-strandpapucsos emberek (kivéve az ilyen kiszaladt a saját kertje elé szint, hanem akik boltba vagy még rosszabb hivatalos ügyet intézni mennek így), majdnem mindig primitívek.
"A szépeknek nem szokott, a nem szépek elkelnek azonnal mert lelkesek és odaadóak."
Ennél nagyobb hazugság a világon nem létezik.
13.
Ja persze, meg cicát és jó sok Romana újságot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!