Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sosem lesz férje a nem szép...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sosem lesz férje a nem szép lányoknak?

Figyelt kérdés
Mit kell tenniük, hogy ne maradjanak magányosak?
2020. aug. 30. 17:26
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
46%

Elegáns papucsok természetesen kivételek, én a strandpapucs-tangapapucs és ehhez hasonlóakat értem alatta.

A probléma vele kapásból 3:

1.A legtöbb ember lába undorító, nem kellene mutogatni, vagy ha már mindenáron mutogatja, akkor legalább a körömvágás-tyúkszem kiszedése szintig jusson el (nem vagyok lábfetisiszta, de attól még undorító ezt néha látni, nem szándékosan)

2.Szag. Fúj, fúj, fúj, fúj, FÚJ! Nem elég a nyáron sokak által előadott izzadtságszag-merénylet, még ez a kis ráadás nagyon kell mellé.

Illetve ez már csak szándékos kötözködés, de istenem az a proli csattogás ahogy mennek vele... Nagyon lealacsonyító. És az esetek nagyrészében be is jön a mezítlábas-strandpapucsos emberek (kivéve az ilyen kiszaladt a saját kertje elé szint, hanem akik boltba vagy még rosszabb hivatalos ügyet intézni mennek így), majdnem mindig primitívek.

2020. aug. 30. 17:51
 12/29 anonim ***** válasza:
27%

"A szépeknek nem szokott, a nem szépek elkelnek azonnal mert lelkesek és odaadóak."

Ennél nagyobb hazugság a világon nem létezik.

2020. aug. 30. 17:57
 13/29 A kérdező kommentje:
Mit csináljak, vegyek vibrátort, ha nem lesz?
2020. aug. 30. 17:59
 14/29 anonim ***** válasza:
42%

13.

Ja persze, meg cicát és jó sok Romana újságot.

2020. aug. 30. 18:00
 15/29 Noren1989 ***** válasza:
91%
XD, hogy mifaszvan???
2020. aug. 30. 18:05
 16/29 anonim ***** válasza:
13 mi probléma a külsőddel?? Nekem pl a nem tipikusan szép(mai értelemben) lányok az ideáljaim, bár 34 éves vagyok. Egy nő millió féle módon lehet szép. A durva elhízás,egyedűl ami menthetetlen. Többi kis odafigyeleléssel,pénzzel korrigálható.
2020. aug. 30. 18:07
 17/29 anonim ***** válasza:
21%
Mit kell(ene) tennünk? Brutálisan megalkudni, eltűrni és bevállalni mindent, hogy kompenzáljuk a rusnyadékságunkat. Pl. egy szó nélkül, mosolyogva elfogadni a rendszeres megcsalást, prostizást, még véletlenül sem duzzogni érte. De azért a szexben odatenni magunkat rendesen, nincs ám tiltakozás anál, mélytorok és társai ellen. Munka után pedig csillogóra nyalni a lakást, ha ház is van, akkor az udvart, kertet is rendezni, főzni, az ételt elérakni, mindenféle ügyet elintézni. Ja, természetesen állandó derű, lelkesedés, kedvesség, mindig mindenben egyetértés, soha nem "lázadás". A magunkfajtának ilyen árat kellene megfizetnie azért, hogy ne maradjon örökre egyedül. Én még nem tudtam rávenni magam...
2020. aug. 30. 18:10
 18/29 A kérdező kommentje:
A megcsalást én sem tűrném el, hiába nem vagyok insta lány.
2020. aug. 30. 18:12
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Csomó kifejezetten csúnya lányt (de viccen kívül, egyik-másiknak csak nagyon minimális smink és jelmez kéne, hogy a Gyűrűk Urában orkként szerepelhessen), akik ránézésre boldog kapcsolatban/házasságban élnek. Nyilván nem látok bele mélységeiben a kapcsolatukba, de ahol a pasit is ismerem, ott 100%, hogy se megcsalva, se lealázva nincsenek. És bár jellemzően a pasik se matyóhímzések, azért nem fájó rájuk nézni, szóval simán lehet a kapcsolatuk tényleg boldog, nem csak látszatra.
2020. aug. 30. 18:21
 20/29 anonim ***** válasza:
42%
Dehogynem.Legyen sok pénz,vagyon,akkor nem számít.
2020. aug. 30. 18:22
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!