Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek, ha marha unalmas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha marha unalmas vagyok?

Figyelt kérdés

Képtelen vagyok új emberek figyelmét lekötni, így még a barátkozás is erősen necces, nemhogy a párkapcsolati célú ismerkedés...

Vannak jó barátaim, de néha még velük is olyan, mintha két külön világ lennénk.

Régen alkohol mellett egyébként egész jól dumáltunk emberekkel és utána lehetett a dologból valamit kihozni, de már nem iszom, így ez nem játszik.

És tuti unnak, nem mondják a szemembe, de értelmes ember, aki figyeli a másik reakcióit ezt látja :/

23/F és marha unalmas.

2020. aug. 30. 07:26
 1/7 anonim ***** válasza:
72%
Legyél érdekes! Mondjuk töltsd ki valaki tartalommal az életed. Sport, hobbi, célok, tervek, saját vélemény a világról, élmények, emlékek, háziállat, csak hogy pár népszerű beszédtémát említsek.
2020. aug. 30. 07:30
 2/7 anonim ***** válasza:
63%

Pontosan. Járj el, menj szerezz tapasztalatokat, élményeket. Akár egyedül is. Különböző közösségekben próbálj ki különböző programokat. Olvass híreket, nézz filmeket - ezek könnyű kapcsolódási pontok. Találd meg önmagad, hogy mit szeretsz, mit nem, és tudj ezekről beszélni.

Pl amikor valaki felhozza, hogy moziban megnézte a xy filmet, akkor Te simán tudsz arról beszélni, hogy láttad-e a filmet vagy előző részét/hasonlót, melyek a kedvenc filmedeid, film kategóriáid, színészeid, miért szeretsz moziba járni, mit szoktál a moziba enni stb.

Amúgy sok múlik azon is, hogy hogyan beszélsz, a fenti témákat is elő lehet adni uncsin, de izgin is. Sokat segít, ha érdeklődsz a másik felől, meghallgatod, nem szakítod félbe, de tudsz kapcsolódni ahhoz, amit mond.

2020. aug. 30. 07:39
 3/7 A kérdező kommentje:

"Amúgy sok múlik azon is, hogy hogyan beszélsz, a fenti témákat is elő lehet adni uncsin, de izgin is"

Na mondjuk nekem itt is lehet valószínűleg probléma, ugyanis sok minden érdekel, de valami az előadással kisugárzással lehet.

Azt is próbáltam, hogy kicsit jobban beszéltetni az embereket, mindenki szeret magáról beszélni vagy legalábbis mesélni valamit, de áh.

Nem egyszerű biznisz ez :D

2020. aug. 30. 07:53
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudsz mindenkivel jót beszélni, két ember kell hozzá, beszéltetni én se szeretek. Ha úgy érzed unalmas vagy, tegyél ellene, járj emberek közé, találkozz többször barátaiddal, hallgasd meg őket, akár otthon is nezelodhetsz olyan téma iránt, ami érdekel és máris lesz téma. Sose éreztem a közeli barátaim idegenek lennének, így szerintem nálatok nem lehet túl közeli a kapcsolat és tényleg nagyon mások vagytok.
2020. aug. 30. 08:02
 5/7 anonim ***** válasza:
Legyen egy kutyád és sétáltasd.
2020. aug. 30. 08:53
 6/7 anonim ***** válasza:
40%
A nőket nem zavarja, ha unalmas vagy. Általában ők is azok. Nézz ki jól, ez a lényeg.
2020. aug. 30. 10:46
 7/7 anonim ***** válasza:
43%
Általában a szellemileg tespedt, meg a saját kis világukba zárkózott emberek szoktak unalmasak lenni. Talán ezeken kellene elsősorban változtatnod, kérdező.
2020. aug. 30. 11:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!