Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszú ideje egyedülálló nők! Hogy lehet élni férfi nélkül?
Őszintén, nyugodtan, szabadon.
Nincs hiszti, számonkérés, korlátozás, gyanúsítgatás, átverés, megalázás, nemi betegség és megcsalás.
21-es, neked aztán jó ízlésed és emberismerő képességed van, ha eddig csak ezeket kaptad a kapcsolataidban... De ahogy elnézem, a többiek is ilyenek... nem kell pasi, tökéletes így, a válaszokról meg süt, hogy milyen szinten keserűek...
Nem azt mondom, hogy nem lehet boldog valaki párkapcsolat nélkül, de aki csak azt ismételgeti, hogy milyen szemét a férfitársadalom (hiába teszi ezt burkoltan), az kétlem, hogy valóban boldog lenne szingliként.
Valamikor valóban nem voltam jó emberismeretből. Ezt nem tagadom. Mára sokat fejlődtem.
A válaszomban viszont szemezgettem a kõrnyezetemben tapasztaltakból, és a gyakorin olvasott sztorikból is.
Nem írtam azt, hogy a férfiak egytől-egyig szemetek. De látom, hogy van akinél betalálhattam, van ilyen. Nálad is? 🤔
Azt sem írtam, hogy annyira jó az egyedüllét, csak leírtam én hogyan élem meg, keserűen semmiképp. Én már vén fejjel nem cserélném kapcsolatra a mostani életemet. Az előnyeit ecseteltem, és ezeket élvezem jelenleg is. Hátrányát őszintén szólva most hirtelen nem is tudnék sorolni.
És nem, nem kell mindenkinek kapcsolatban élni, sok embernek nem is való, mégis benne vannak. De minek? Itt is lehet olvasni az eredményeket, meg látni a valóságban is.
Szerintem nincs azzal baj, ha én nem akarok ebben már résztvenni. Kevés kapcsolat sikerül élhetőre, nem még valóban boldogra.Nem mindenki találja, találta meg azt az embert akivel valóban boldog lenne. Pl. én sem.
"Nincs hiszti, számonkérés, korlátozás, gyanúsítgatás, átverés, megalázás, nemi betegség és megcsalás." Ez nem éppen az előnyök felsorolása...
Abban egyet tudok veled érteni, hogy vannak emberek, akiknek nem való a kapcsolat, de az jellemzően nem azért van, mert egyedül boldogok lennének, hanem mert érzelmi/értelmi problémákkal küzdenek, amiket mások nem hajlandóak tolerálni.
Az is igaz, hogy a párkeresésben szükség van egy kis szerencsére és időre az összecsiszolódáshoz is. De ez nem jelenti, hogy esélytelen lennél arra, hogy olyan társat találj, aki hozzáad az életedhez és nem elvesz belőle.
Nekem előnynek számít. Ez van.
Manapság is sokan értelmi, érzelmi problémákkal küzdenek, és a számuk egyre nő.De sokuk mégis kapcsolatban van, házasságban él, és tolerálják is nekik. Lásd, 20 félrekefélés után is van gyerek, nincs pénz elköltözni címszóval tűrnek. A csaló meg csak röhög a markába a hátuk mögött. Én nem ilyen vagyok, nálam a bizalom elvesztése egyszeri, nincs több esély. És sok embernek nem számít a monogámia, én viszont teljesen az vagyok. Nálam ez nem fér bele egyszer sem. Ezért váltam el. Jó döntés volt, ma is így érzem.
Majdnem 30 év alatt nem sikerült, elég időt adtam szerintem. A válásom után is 8 év próbálkozás volt. Türelmes voltam, bíztam, ez mára elfogyott. Kedvem sincs hozzá már. Lassan 50 éves leszek, a hátralevő éveimet már nyugodtan szeretném eltölteni, és nem máshoz alkalmazkodni. És a saját rigolyáimat sem akarom másra erőltetni. Nálam a szerencse nem játszott. Időt meg nem kaptam a próbálkozásaimtól, hogy összecsiszolódjunk. Nem is ez volt a céljuk, egészen más. És nem kizárólag top hímekkel próbálkoztam, mielőtt jönne ez a vád. De még a legelőnytelenebb külsővel rendelkező is az exe után lihegett. Le is lépett szó nélkül. Később újra próbálkozott, amikor rájött, hogy az ex ugyanolyan maradt.Mik vannak ugye.... Nos, nem vagyok szekrényből bármikor elővehető rongy.
De nem untatlak tovább. Egy könyvet tudnék írni a tapasztalataimról és a látottakból is.
Én egyedül maradok, nem tudok már bízni senkiben annyira, hogy kapcsolatban legyek vele. Ez a képesség nálam drámaian leírva halálos sebet kapott. És mára bizony az emberismerő képességem fejlődése az, ami szintén akadálya annak, hogy esélyt adjak bárkinek is. Sok sikert annak, aki próbálkozik még. Nekem elég volt. Az egyedüllét nem olyan rossz, mint sokan hiszik. Valamikor én is ebben a tévhitben éltem.
Egyáltalán nem vettem untatásnak, ha így lenne, akkor nem válaszoltam volna. ;)
Teljesen egyet tudok érteni azzal, hogy ha valaki félrekefél egyszer, az jó eséllyel többször is megteszi. Innentől már a megcsalt kezében van a döntés, hogy ezt ő akarja-e így folytatni.
Pedig a korosztályodról az ember azt hinné, hogy már azért megnyugodott, nem vadászik, hanem inkább biztos társat keres a hétköznapokra. Bár abban nem hiszek, hogy neked feltétlenül egyedül kell maradnod. Esély mindig van, még ha az ember már nem is próbálkozik az ismerkedéssel.
Mi ez a kis morcos levélke? :D
""Maximum párkapcsolathiányban szenvedhet"
Az micsoda? Úgy értem, mik a tünetei? #1-es válaszoló voltam."
Kutya, macska, sport, munkamánia, stb. Amikor valaki hűdebeakarja magyarázni magának, hogy boldog, közben meg rohadtul nem az.
Rosszabb esetben olyan személyiségtorzulások jönnek létre, hogy a csivavájával nyalatja ki magát (megtörtént eset, diplomás, csinos nőre nyitott rá a házvezetőnő a legrosszabb pillanatban), ugyanez fordítva a papoknál, amikor fiatal fiúkat molesztálnak vagy apácáknál is hasonló.
De van, aki tudja tartani magát, olyankor alakulnak ki azok a szuper PSZICHÉS ALAPÚ betegségek, amikből spirituális meg holisztikus gyógymódokkal kigyógyul az ember, mert valójában attól beteg, hogy kibillent a lelki egyensúlyból.
Az ösztönöket nem lehet elnyomni hosszútávon, az aszexuálisok látszólag azért tudják könnyedén "elnyomni", mert nekik nincs is mit elnyomni. De annyi aszexuális nő nincs, ahány párkapcsolatot és még akár szexkapcsolatot is élből elutasító nő.
Amúgy ez is a női önérzetből ered. Egy jó nő is szenvedhet párkapcsolathiányban, ha túl magasra teszi a lecet, de ott azért nagyobb eséllyel ugorják meg, még ha csak rövidebb időre is.
De a nők mindig sokkal jobban foglalkoztak a külvilág véleményével, mint a férfiak, ez is evolúciós ok. Szóval ha a nő nincs ribi közegben, ahol épp az a divat, hogy ki hány f...szt szopott le, meg miket próbált már ki, akkor még azt is letagadja, ami megtörtént, pláne a többi férfi meg idegenek előtt.
Tehát jön ezekkel, amiket itt a korábbi válaszolók is írtak, hogy kutya, macska, sport, munkamánia, stb.
De ha nem aszexuális, akkor tudja nagyon jól ő maga is, hogy ez így hosszútávon nem megy, viszont a mércét nem akarja lejjebb adni, aztán ahogy halad a kor, kényszerűen valamennyit engedni kell, ki itt (jó már aki elvált/gyereke van is), ki ott (jó már az apukatestű Átlag Józsi is, ha legalább egy saját lakása és kocsija van), de hát nem veszi észre, hogy a gondolkodásmódjával van a baj és ahogy halad előre (mert az idő nem áll meg) úgy lesz egyre nehezebb még olyat is találni, akiket elutasított, akikről hallani sem akart.
Na itt van az, aki vibrátortól kattan be otthon, mert az se pótolja a férfit, de annyira erős jellem, hogy csakazértse pasizik.
Van, aki csajos bulikban néha enged a kísértésnek, vagy külföldi nyaraláskor (ezért van ennyi traveladdict csaj is, sosem derül ki, hogy hány férfival jött össze az alatt a rövid idő alatt, bár az internet fejlődésével már ezt is egyre nehezebb eltitkolni), meg van, aki talál a közelében (kolléga, stb.) valakit, aki ha szerencséje van, tényleg diszkrét és nem csak annak hazudja magát és tényleg akár teljesen titokban tudják tartnia a szexkapcsolatukat.
De ez utóbbitól se lesz hosszútávon boldog a lány, mert hiába a jó szex, hiányozni fog a párkapcsolat többi része is.
De itt jön a képbe a lényeg: Ha szexelsz, akkor kiegyensúlyozott vagy. Ha nem, akkor egy ösztönödet elnyomod. Szóval sima szexkapcsolat hormonális szempontból szükséges az embernek.
Olyan ez, mint a hajlék. Lehet egy kis fabódé is vagy egy vályogház vagy éppen egy villa, utóbbiban is lehetsz elégedetlen, hogy lehetne nagyobb a medence vagy a negatívumokat nézni, hogy sok a rezsi, meg előbbiben is lehetsz nagyon boldog, amíg egy szökőár el nem viszi. De hajlék kell, különben nem fogsz sokáig élni és egyre züllöttebb leszel kívül-belül (lásd: hajléktalanok és nem csak az alkesz trógerek).
Csak a nők ezt nem vallják be két okból. Egyrészt mert a hörcsög agyukkal azt következtetik ki, hogy az incelek államilag akarnak puncit kiutalni mindenkinek, mert valami hülye ezt valamikor valamelyik fórumon leírta.
A másik, hogy azzal ők is sakk-matt helyzetbe kerülnének, hiszen akkor joggal merül fel a "Senki nem próbálkozik, persze, csak 30 ember, akiről én tudok, pedig csak 3 éve ismerlek és abból 15 egész normális és 5 még jómódú is mellé, mégis mindegyikkel volt valami kifogásod."
Szóval ennyire lehet a nőknek elhinni azt is, hogy nem volt szexkapcsolatuk. Lehet, hogy tényleg nem volt. De egy névtelen oldalon névtelen hozzászólók véleményét illik fenntartással kezelni.
Én is leírhatom, hogy Ferrarim van és most is két lány szopja egyszerre a farkam.
Az már egyébként jó indikátor, hogy a nők - főleg azok, akik itt rinyálnak rendszeresen, tehát idejük mint tenger - még arra sem veszik a fáradságot, hogy megismerjék a névtelen nick mögött rejtőző valakit, aki esetleg szívesen tenne próbát, hogy megismerje őket.
A férfiak pedig azonnal kapnak az alkalmon, esélyt adnak maguknak.
Akkor ki az, aki nyitott és esélyt ad magának az ismerkedésre és ki az, aki nem?
Drek: A 21-es válaszoló lefordítva férfinyelvre:
Nincs hiszti, - amikor már azt érzed a kapcsolatban, hogy élő vibrátorként használ és mindig minden fontosabb, mint te. De ha te egyszer húzod ki magad egy olyan program alól, amit ő akar (még ha munka vagy egyéb miatt is), akkor azt rád fogja olvasni hónapok múlva is.
számonkérés, - Amikor random idegen pasik hívogatják meg igazol vissza Facebookon random idegen pasikat és esetleg még nem is olyan, akit kénytelen, mert kolléga, illetve mikor rákérdezel, akkor félrevonul és utána már törölgeti az előzményket (nyilván nem sántikál semmi rosszban...)
korlátozás, - Mert ha a kapcsolat elején olyasmire vetemedsz, hogy "Ha már azt mondtad (hazudtad), hogy a barátnődnél alszol - akit én is ismerek jól és többször volt itt nálam - akkor hívd fel itt előttem kihangosítva és mondd azt, hogy elindultál felé és 40 perc múlva ott vagy nála. Itt is felhívhatod, nem kell hozzá kilépned az ajtón. Vagy mutasd meg mit írogattál vele, csak akkor lebuknál, mert kiderülne, hogy azt, hogy ha én kérdezem, akkor mondja azt, hogy nála aludtál, közben meg másik sráccal találkozol.
gyanúsítgatás, - Amikor hirtelen több hónap után gumival akar csak szexelni, egyre később jár haza munkából, amikor rákérdezel, hogy hogy telt a napja csak hebeg-habog, vagy megváltozik egyik napról a másikra, akár a személyisége (elutasító, passzív lesz, viszi magával még fürdeni is a telefonját), akár a külseje és olyan módon, hogy sokkal csinosabban öltözik, jobban ad magára, de veled ugyanakkor egyre elutasítóbb, akkor az egyáltalán nem ad okot a gyanúra, te vagy a féltékeny barom.
átverés, - Mert ha mindezek ellenére szakítasz vele, akkor nem is szeretted őt igazán, mert nem bízol benne, pedig a kapcsolat elején elfogadtad, hogy neki a bizalom a legfontosabb.
megalázás, nemi betegség és megcsalás - Ha esetleg ezt egy olyan kaliberű csávóval játszotta el, akkor elképzelhető, hogy ezek után mennek az érzékeny tartalmak a napiszarra, a csávó meg bosszúból visszacsalja egy prostituálttal, de abból is az aljával vagy a legkönnyebben kapható drogos, alkesz csajjal és attól haza visz valami nemi betegséget. De ez is csak azt bizonyítja, hogy a nőknek a butább, férfiasabb, maszkulinabb, agresszívebb egyetek kellenek, akiket azt hiszik, hogy a farkuknál fogva irányítanak, aztán koppannak, amikor kiderül, hogy a 4 általánost végzett cigó segédmunkás sem olyan buta ám, amilyennek elsőre látszik és attól, hogy analfabéta még a kognitív funkciói jól működnek, pláne ha a húga/nővére/anyja felhívja rá a figyelmet, hogy ez a nő csak átver, figyelj oda.
De ez is arról szól, hogy a nők mindig a maximumot akarják kihozni akármi áron, bármilyen manipulatív technikát vagy hazugságot bevetve.
Mert ha tényleg őszinte lenne, akkor nyugodt és szabad is lehetne mellé.
De a nőknél az őszinteség mindig csak egyoldalú, téged elszámoltathat mindennel, de fordítva neki van privát szférája.
25-ös:
"Lásd, 20 félrekefélés után is van gyerek, nincs pénz elköltözni címszóval tűrnek."
Ugyanez a nőknél is adott, ott még lehet, hogy nem is a saját gyerekedet neveled. Ne dobáljuk egymásra a sarat olyan témákban, ahol nyilvánvaló tény, hogy a nőknek messze könnyebb megcsalni a párjukat, ha AKARJÁK és társadalmi konszenzus, hogy nem rúgják fel, legalábbis régen ritkán tették, ma már a legtöbb fiatal lány gerinctelen haszonelvű ilyen téren. Egyesek még élvezik is, hogy szegény villamosmérnök pasijuk otthon is tanul és képzi magát, hogy vigye valamire, miközben ő rendszeresen átjár a szomszéd izmos sráchoz.
Csak itt keress rá a megcsalásra és azt fogod látni, hogy mindig nők teszik fel a kérdést, nagyon ritkán férfi.
"És sok embernek nem számít a monogámia, én viszont teljesen az vagyok. "
Ez nagyon jó, a legtöbb férfi ilyen őt keres, csak egyre nehezebb elhinni, mert nagyon kevés nő vallja be, hogy ő valójában nem az. És sok esetben a monogám nő azért monogám, mert nagyon kevéssel is beéri és halvérű az ágyban. Ez valóban sajnálatos, ha ez a helyzet, de ugyanez igaz az alacsony vagy kisfarkú férfiakra is, ők se tehetnek róla, mégis szívnak miatta.
28: Én említettem itt a kutyákat. Számos dologban igazad van, és nekem pl. eszemben sincs bemagyarázni magamnak vagy a többi embernek, hogy mennyire boldog vagyok így. Szerintem senki nem tud úgy igazán boldog lenni, hogy vágyik valamire, de nem jön össze neki, ezért jobb híján másra fordítja a figyelmét, energiáit. De egy picivel azért mégis jobb, mint amikor folyton ekörül forognak a gondolataid, ettől szenvedsz.
A leadásról: mintha nem számolnál azzal, hogy van (férfi is, nő is), akinek annyira le kellene adnia, hogy az már-már a gusztustalan szintet súrolja. Az itt panaszkodó férfiaknak is jutna VALAKI. Mindenkinek jutna. Csak nagyon nem mindegy, hogy ki. Teljesen érthető, hogy ők sem lelkesednek a zsíros hajú, aknés bőrű, rohadó fogú, könnyebb átugorni, mint megkerülni alkatú stb. nőkért. De ne menjünk ennyire messzire, leadás tulajdonképpen az is, amikor olyannal vagy, akivel nincs különösebb gond, egyszerűen csak nem kívánod. Rosszabb esetben ez kölcsönös. Volt már ilyen élményben részed? Nekem igen, egy ideig a kölcsönösben is. Senkinek nem ajánlom. Akkor már inkább a kutya, macska, sport, hobbi, munka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!