Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hosszú ideje egyedülálló nők!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hosszú ideje egyedülálló nők! Hogy lehet élni férfi nélkül?

Figyelt kérdés

2020. aug. 27. 20:06
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nincs jó válasz számodra.
2020. aug. 27. 20:49
 12/34 A kérdező kommentje:
:(
2020. aug. 27. 20:51
 13/34 anonim ***** válasza:
79%
Szarul.
2020. aug. 27. 20:53
 14/34 anonim ***** válasza:
69%
Kutyákkal. Hatékonyan elterelik a figyelmem, rengeteg szeretetet, kedvességet adnak, és teljesen jó vagyok nekik úgy, ahogy vagyok. A férfiak meg a minőségi, jó nőknek valók, illetve csak az ilyenek kellenek nekik. Lehet ez ellen lázadni, ezt sérelmezni, de bölcsebb dolog beletörődni. Majd következő életemben - ha lesz olyan - talán nekem is szerencsém lesz; nyerek a genetikai lottón és belebotlok a nekem valóba. Ebben az életben maradnak a kutyák, később esetleg macskák.
2020. aug. 27. 21:12
 15/34 A kérdező kommentje:
A kutyákat szeretem de félek, hogy nem lennék alkalmas gazdinak.
2020. aug. 27. 21:14
 16/34 anonim ***** válasza:
79%
Sosem volt még kapcsolatom, de "kívülállóként" több negatívumot látok a dologban, mint pozitívumot. Nekem az, hogy van egy férfi, akibe halálosan szerelmes vagyok és ideális esetben ő is belém nem kompenzálja azt, hogy el kell viselnem, hogy 0-24-ben a nyakamon van, velem akar lakni, állandóan menni kell vele ide-oda, találkoznom kell a haverjaival, akihez semmi közöm, bájolognom kell a családjával, akikhez szintén semmi közöm, el kell játszanom, hogy qrvára érdekel a foci vagy a számítógépes játékok vagy akármi, hogy érdeklődőnek tűnjek, úgy kell csinálnom, mintha nem tudnám kinyitni az uborkás üveget, hogy férfinak érezhesse magát mellettem, stb.
2020. aug. 27. 21:30
 17/34 anonim ***** válasza:
73%

Munka-és karriermániás vagyok. Minden időm le van kötve, nem is férne bele az időmbe egy párkapcsolat. Bár szerintem ha ez nem lenne akkor is így lenne, ugyanis nem találkoztam még egy férfival sem aki jó lenne nekem. A szingliséget választom egy boldogtalan párkapcsolat helyett és jellemgyengének tartom azokat akik csak valami hiánypótlás gyanánt mennek bele/maradnak nem működőképes kapcsolatokban.

26/N

2020. aug. 27. 21:38
 18/34 anonim ***** válasza:
Hogy őszinte legyek eddig a legelső kapcsolatom volt normális, azt azt követő kapcsolataim, párkeresések totál szívasok voltak, kivétel nélkül. Egyik ezért, egyik azért... meguntam. Dolgozom, suliba járok, saját projektjeim vannak, találkozom a barátaimmal, családommal, napi 1 óra sport, szerencsére nagy az alvás igényem is. Szóval elfogalom magam, teljesen. Kb egy szabad percem sincs.
2020. aug. 27. 21:39
 19/34 anonim ***** válasza:
33%

Kérdezd meg Bill Gates, Jeff Bezos vagy Warren Buffett gyerekeit, hogy hogyan lehet élni úgy, hogy ritkán gondolnak a pénzre és maximum eszköznek tekintik.

Kérdezd meg magadtól magyar állampolgárként, hogy mennyit gondolsz az ivóvízre (amit itt bőségesen rendelkezésére áll még a hajléktalanoknak is) és csodálkozz azon, miért gondolnak annyit rá az afrikaiak.

De az egészség is ilyen. Akkor értékeled csak, amikor influenzás leszel vagy kificamodik a bokád vagy bármi egyéb bajod lesz, addig alapnak veszed.

Amiből BŐSÉG VAN azt lazán, könnyelműen kezeli az ember.

Ezért van az, hogy az összes itteni rinyáló, magát csúnyának valló nő sem szexhiányban szenved, hanem túl magas az igényszintje és miután bebizonyítod, hogy nem vagy 50-es alkesz fogatlan csöves, akkor is fog találni kifogást, amiért nincs meg a kémia. Maximum párkapcsolathiányban szenvedhet, de ahhoz meg személyiséget is oda kell tenni, férfinak és nőnek is egyaránt. Ezért ez a sok lepontozás, mert sokan találva érzik magukat.

2020. aug. 27. 23:19
 20/34 anonim ***** válasza:

"Maximum párkapcsolathiányban szenvedhet"

Az micsoda? Úgy értem, mik a tünetei? #1-es válaszoló voltam.

2020. aug. 27. 23:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!