Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 30 feletti nőnek aki családot akar, igaz hogy már majdnem mind1 a partner külseje, csak legyen egzisztenciája és normális legyen?
Azokra már úgy sincs akkora kereslet a jó pasik közül, az hogy meg egy férfi gyerektartó családos rabszolgává degradálja magát, bizony a nőnek is rengeteget kell nyújtania, hogy ez a pasinak megérje.
Egy nő fiatalos élete kb. 30 évesen ér véget? Onnantól már ő könyörög a normális párkapcsolatért?
Tudod kérdező, a kapcsolatok és családok úgy szoktak létrejönni, hogy összeáll a férfi és nő, akiknek igénye van erre.
Ha TE nem akarsz családod, nincs igényed erre, akkor senki sem fog könyörögni neked, nem fognak győzködni téged, te egyszerűen ilyen vagy, jobb neked egyedül, megértjük. Ettől független, ha nehezedre esik is elképzelni, attól még vannak pasik, akiknek igénye lehet erre(legalábbis ha egy ténylegesen jól működő kapcsolatról van szó, nem csak megalkuvás) tehát nem a nőnek kellene győzködnie a pasit.
Szerintem elég torz elképzeléseid vannak a kapcsolatokról, nem lennék meggyőződve arról, ha valaha voltál is egyben(?).
Ezt a sok baromságot honnan szeditek össze?
Biztos lehetsz benne kérdező, hogy nagyon nagyon messze vagy a valóságtól.
Egy 30-as nő nem könyörög senkinek, nincs rászorulva.
Már qrva unalmasak ezek 30-as kérdések.
Nem. Nem viccelek, a 40 éves gyermektelen, szingli kolléganőm pl arról beszélt múltkor, hogy lenne az alpolgármesterünk felesége, mert az neki egy olyan jó pasi. És sorolta, hogy magas, erős alkatú, szerinte jóképű, sötét hajú férfi. + Még amiket nem mondott, de gazdag, hatalma van, stb.
Nem mondtam neki, hogy ja, én is elvenném feleségül Palvin Barbit amúgy.
Fenét!
Inkább ül otthon, és várja a Rájengoszlingot 85 éves koráig, a 12 macskájával.
Persze, mert a mai 20 évesek azt hiszik 30 felett már öregasszonyokról meg öregemberekről beszélünk. 40 felett meg már aggastyánokról. Annyira vicces lesz majd látni, amikor a mai 20 évesek eret vágnak magukon 40 évesen, mivel semmi tisztelet vagy alázat nincs bennük. El sem hiszik, hogy egy szempillantás alatt elmegy 10-20 év.
Csak szólok, több sikerem van 40 felett házas emberként a nőknél, mint huszonévesen. Miért? Mert már megteremtettem mindent, van tapasztalatom, nem görcsölök rá a jövőmre, nem vágna földhöz ha ki kellene fizetnem valamit, nem albérletben vagy az anyáméknál lakom, nincs hitelem, sok mindent elértem saját magam az életben... soroljam még? Nos, egy 30-as nőnek 100X jobban bejön mindez, mint egy tróger kisgyerek a romkocsmából, aki éppen szabadnapos pizzafutár. Ha már nőt kellene választanom, minimum 30-as korosztályból lenne, pont olyan, aki szintén rendben van, a kapcsolatunk nem amolyan kihasználom a másikat alapon működne. Szóval egy 30-as nő marhára nem elégszik meg a fhossal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!