Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyanok, akik szinte mar depressziosan rettegnek
attol, h elveszitik a szuleiket, es nincs se baratjuk, se
parjuk es mar 30 felettiek?
A kérdező szavazást indított:
21 szavazat
2020. aug. 23. 22:07
2020. aug. 23. 22:11
3/17 A kérdező kommentje:
Sajnos sok ilyet lattam. Aztan alkoholistak lettek es meghaltak 50 evesen.
Nagyon rosszul állsz hozzá. Ne félj a haláltól, mert az élet része, viszont azt az időt, amit együtt tölthetsz a családoddal, használd ki. Legyél mindig jó hozzájuk, segítsd őket és emellett járd a saját utad.
A társkeresés pont, hogy az elmúlás miatt is fontos. Senki sem akar egyedül maradni.
2020. aug. 23. 22:40
Ez csak annyit jelent, hogy 36 eves korodra sem lettel eletkepes felnott ember. Ha meghalnak a szuleink, termeszetesen szomoruak leszunk. De aki emiatt alkesz lesz meg depresszios, az sulyosan beteg agyilag eleve.
2020. aug. 23. 22:59
Érthető, hogy ennyi haláleset mellett nagyon nehéz könnyen venni az életet. Egy hozzánk közel álló személyt elvileg fél-egy évig gyászolunk, eddig senki nem kapja fel a fejét arra, ha a haláleset után depressziósak vagyunk.
Ha tudsz, akkor érdemes lehet nyitni, új kapcsolatokat kialakítani, hogy kicsit oldódjon a nyomás érzése és ne csak édesanyádra tudj támaszkodni. Illetve egy pszichológus segíthet, csak kevesen tudják feldolgozni, ennyi közeli ismerős halálát egyedül, baráti és családi támogatás nélkül.
2020. aug. 23. 23:18
Jó nagy bunkó vagy 5ös...Én azokat is megértem, akik képtelenek feldolgozni a szüleik halálát.
2020. aug. 23. 23:50
Igen, gyerekkoromban rettegtem, hogy meg fognak halni a hozzátartozóim. Aztán attól, hogy én is meghalok, a világ meg nélkülem megy tovább. Aztán ezek a gondolatok elmúltak szerencsére. 36 évesen szerencsés vagy, hogy még él a nagymamád is. Nekem 12 éves koromra már csak egy nagyszülőm élt, mire 30 lettem már csak anyám maradt a családból. Mégsem rettegek, hogy meg fog halni. Én is bármikor lefordulhatok a székről, itt nincs sorrend. Keress barátokat, járj el otthonról, kirándulj, alakulnak majd a kapcsolatok.
2020. aug. 24. 09:28
Ugyanez a helyzet nálam is. Bár a szüleimmel elég szeszélyes a kapcsolat, de akkor is a szüleim és mivel barátaim sincsenek nem tudom mit tennék, ha ők sem lennének. Valakinek azért jó lenne kiadni a bizalmas gondolataimat is. Szerintem vagy megőrülnék magányomban, vagy felakasztanám magam. :D
2020. aug. 24. 10:17
10/17 A kérdező kommentje:
Kapcsolódó kérdések: