Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyanok, akik szinte mar depressziosan rettegnek attol, h elveszitik a szuleiket, es nincs se baratjuk, se parjuk es mar 30 felettiek?

Figyelt kérdés
En mar lassan rettegek. Edesapam 2004 ben halt meg, azota volt edesanyamnak ket parja, ok is meghaltak. Keresztapam szinten meghalt. Nagyszuleim egy nagymamam kivetelevel mind meghaltak. Baratom egy sincs, parom 4 eve nincs es mar 36 vagyok. Egyszeruen rettegek az elettol.
2020. aug. 23. 22:05
A kérdező szavazást indított:
Igen, nagyon felek az orok maganytol
Nem erdekel, egyszer mindenki meghal egyedul
21 szavazat
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez az élet rendje...
2020. aug. 23. 22:07
 2/17 anonim ***** válasza:
47%
Én is ettől rettegek.
2020. aug. 23. 22:11
 3/17 A kérdező kommentje:
Sajnos sok ilyet lattam. Aztan alkoholistak lettek es meghaltak 50 evesen.
2020. aug. 23. 22:16
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon rosszul állsz hozzá. Ne félj a haláltól, mert az élet része, viszont azt az időt, amit együtt tölthetsz a családoddal, használd ki. Legyél mindig jó hozzájuk, segítsd őket és emellett járd a saját utad.

A társkeresés pont, hogy az elmúlás miatt is fontos. Senki sem akar egyedül maradni.

2020. aug. 23. 22:40
 5/17 anonim ***** válasza:
54%
Ez csak annyit jelent, hogy 36 eves korodra sem lettel eletkepes felnott ember. Ha meghalnak a szuleink, termeszetesen szomoruak leszunk. De aki emiatt alkesz lesz meg depresszios, az sulyosan beteg agyilag eleve.
2020. aug. 23. 22:59
 6/17 anonim ***** válasza:
65%

Érthető, hogy ennyi haláleset mellett nagyon nehéz könnyen venni az életet. Egy hozzánk közel álló személyt elvileg fél-egy évig gyászolunk, eddig senki nem kapja fel a fejét arra, ha a haláleset után depressziósak vagyunk.

Ha tudsz, akkor érdemes lehet nyitni, új kapcsolatokat kialakítani, hogy kicsit oldódjon a nyomás érzése és ne csak édesanyádra tudj támaszkodni. Illetve egy pszichológus segíthet, csak kevesen tudják feldolgozni, ennyi közeli ismerős halálát egyedül, baráti és családi támogatás nélkül.

2020. aug. 23. 23:18
 7/17 anonim ***** válasza:
41%
Jó nagy bunkó vagy 5ös...Én azokat is megértem, akik képtelenek feldolgozni a szüleik halálát.
2020. aug. 23. 23:50
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen, gyerekkoromban rettegtem, hogy meg fognak halni a hozzátartozóim. Aztán attól, hogy én is meghalok, a világ meg nélkülem megy tovább. Aztán ezek a gondolatok elmúltak szerencsére. 36 évesen szerencsés vagy, hogy még él a nagymamád is. Nekem 12 éves koromra már csak egy nagyszülőm élt, mire 30 lettem már csak anyám maradt a családból. Mégsem rettegek, hogy meg fog halni. Én is bármikor lefordulhatok a székről, itt nincs sorrend. Keress barátokat, járj el otthonról, kirándulj, alakulnak majd a kapcsolatok.
2020. aug. 24. 09:28
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanez a helyzet nálam is. Bár a szüleimmel elég szeszélyes a kapcsolat, de akkor is a szüleim és mivel barátaim sincsenek nem tudom mit tennék, ha ők sem lennének. Valakinek azért jó lenne kiadni a bizalmas gondolataimat is. Szerintem vagy megőrülnék magányomban, vagy felakasztanám magam. :D
2020. aug. 24. 10:17
 10/17 A kérdező kommentje:
:(
2020. aug. 24. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!