Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők sorozatos elutasítása...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők sorozatos elutasítása által okozott depressziót hogy lehet legyőzni? 27/F

Figyelt kérdés
2020. jún. 27. 22:50
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
36%
Pszichológus.
2020. jún. 27. 22:52
 2/22 anonim ***** válasza:
62%
Nem tudom, hogy a pszichológus segít-e. De engem is megviselt nagyon a sorozatos visszautasítás, és semmibe nézés.
2020. jún. 27. 23:01
 3/22 anonim ***** válasza:
28%
A pszichológus csak pénzkidobás. Újkori pénzlehúzás gyenge embereknek, akik azt várják hogy majd más segít az életükön.Én ingyen is gatyába rázlak. Voltam pszichológusnál, egy óra alatt leiskoláztam. 45 évesen 30 év tapasztalatával labdába sem rúgott, de a céges pszichológussal is fordítva működök. Én hallgatom meg őt.
2020. jún. 27. 23:02
 4/22 anonim ***** válasza:
70%

3.

Kőagy őrnagy, személyesen, köszöntjük mai sztárvendégünket.

Kérdező

Nehéz és fáradtságos út, de előbb-utóbb menni fog. Utána már vidáman, amolyan Mr.Bean stílusban teljesen elleszel a világban, ha más nem törődik veled, törődj te magaddal, még akkor is, ha lenárcisztikusoznak ezért.

2020. jún. 27. 23:04
 5/22 anonim ***** válasza:
20%
#3 Az te vagy, nem mindenki egyforma.
2020. jún. 27. 23:10
 6/22 anonim ***** válasza:
26%

Én felajánlottam neki, hogy segítek ingyen. Kedves Edricus. A véleményed és a "tanácsod" a tipikus nesze semmi fogd meg jól. Köszönjük hogy kiadtad magadból ezt a rózsaszín délibábot, biztos 0.001-el előrébb kerültél a rang létrán.

Az meg hogy ki vagyok, elég ha én tudom. Ha 3X születnél meg sem lennél sehol, nem láttál volna annyit mint én. A gyk-n lehet hogy sok a lúzer kisgyerek, szájhős, kamu profil. Lehet hogy te ezekhez szoktál, valójában nem is érdekel. Egy ideje figyelem az írásaid, eléggé a gyk az egyetlen mezsgye ahol kiéled magad, a való életben sikertelen vagy, de ezt nem én mondtam. Engem ez sem zavar, viszont te se izgulj, nekem nincsenek nagyra törő terveim ezen a játszótéren, a tiéd lehet.

Véleményem mindig van, tapasztalatom is, na meg szám is. A stílusom néha tenyérbemászó, beismerem, viszont sikeres. Szóval ennyi, nem akarom szét offolni a kérdést.

2020. jún. 27. 23:26
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Én bőgtem egy egész napot és jobb lett. Nő vagyok.
2020. jún. 27. 23:26
 8/22 anonim ***** válasza:
31%

6.

Gondolom ez "nagy ingyenes jótevő" szerep kimerül abban, hogy jól lecseszed, kicsit lefikázod, és így ennyi.

2020. jún. 27. 23:30
 9/22 anonim ***** válasza:
71%

6.

Ez a jó az anonim oldalakban - itt elő lehet adni a "én amúgy nagyon sikeres vagyok az életben" dumát - úgysem derül ki, hogy nem. Biztosan a nagy sikeresség miatt vagy te is ezen az oldalon.

2020. jún. 27. 23:31
 10/22 anonim ***** válasza:
90%
Kérdező. Szerinted nőként hogy lehet feldolgozni a sorozatos visszautasításból származó depressziót? Most jöhet a lepontozás, hogy ne csodálkozzak, ha csak a "jóképű" férfiakat veszem észre, de nem így van, bár a gyikes közösség erősen nőellenes. Én vettem egy kutyát, és most ő a kis szerelmem. :)
2020. jún. 27. 23:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!