Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet probléma a testalkatom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MiszterKrissz kérdése:

Lehet probléma a testalkatom ismerkedésnél? F/25

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Leginkább hölgyek véleménye érdekelne a jelenlegi helyzetemről. Mivel elég sokat dolgozom így sajnos nem sok idő jut magamra mostanában és az utóbbi időben kicsit megszaladtam súlyban. 187 magas vagyok és 95 kiló. Régebben jártam konditerembe az jó alapot adott, szélesek a vállaim, erős a karom és lábam de sajnos combra és derékra hízó típus vagyok. Mennyire zavar titeket nőket ez a fajta alkat egy pasin? Illetve nagyon szemet szúr ha nadrágban nem túlzottan ugyan de látszik a "baba háj"?

2020. aug. 20. 09:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
187 centihez 87 kilóval lennél átlagos testalkat. Az a 95kg nem olyan hű de sok ilyen magassághoz.
2020. aug. 20. 17:20
 12/16 anonim ***** válasza:
Ez egyáltalán nem nagy túlsúly. Csak ügyesen kell öltözni. A skinny farmert felejts el, mert az nagyon kiadja a combod alakját. Biztos a csontod is vastagabb.
2020. aug. 20. 17:30
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszi mégegyszer a tanácsokat. Edzeni próbálgatok otthon amíg el nem jutok odáig, hogy rendesen tudjam csinálni mint régen. Amúgy sokan mondták, hogy annyira nem látszik, jól áll stb. de azért a férfiúi hiúság fel-fel üti a fejét 😀
2020. aug. 20. 18:16
 14/16 anonim ***** válasza:
Kérdező, remélem azzal tisztában vagy, hogy a fogyás 70%-ban az étkezésen, és csak 30%-ban a mozgáson múlik.
2020. aug. 20. 18:22
 15/16 A kérdező kommentje:
Persze hogy tisztában csak elég nehéz odafigyelni az étkezésre két műszakban 12 órában (egészségügy) ezert akarnám inkább a mozgást erőltetni jobban.
2020. aug. 20. 19:08
 16/16 anonim ***** válasza:

Nálam pl kevesebb kilóval nagyon labdába se rúghatnál :D

Szerintem a férfi az nagy meg erős, ha már én kicsire (160 cm) sikerültem. Nekem ugyanitt kifejezetten bejön ha van egy kis has, szerintem harapnivaló:) Legjobb barátnőm viszont csak a nála alacsonyabb, szálkás / vékony faszikra izgul. Szóval esélyed az mindig van, nyugi

2020. aug. 21. 00:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!