Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet probléma a testalkatom ismerkedésnél? F/25
Sziasztok!
Leginkább hölgyek véleménye érdekelne a jelenlegi helyzetemről. Mivel elég sokat dolgozom így sajnos nem sok idő jut magamra mostanában és az utóbbi időben kicsit megszaladtam súlyban. 187 magas vagyok és 95 kiló. Régebben jártam konditerembe az jó alapot adott, szélesek a vállaim, erős a karom és lábam de sajnos combra és derékra hízó típus vagyok. Mennyire zavar titeket nőket ez a fajta alkat egy pasin? Illetve nagyon szemet szúr ha nadrágban nem túlzottan ugyan de látszik a "baba háj"?
Nálam pl kevesebb kilóval nagyon labdába se rúghatnál :D
Szerintem a férfi az nagy meg erős, ha már én kicsire (160 cm) sikerültem. Nekem ugyanitt kifejezetten bejön ha van egy kis has, szerintem harapnivaló:) Legjobb barátnőm viszont csak a nála alacsonyabb, szálkás / vékony faszikra izgul. Szóval esélyed az mindig van, nyugi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!