Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet probléma a testalkatom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MiszterKrissz kérdése:

Lehet probléma a testalkatom ismerkedésnél? F/25

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Leginkább hölgyek véleménye érdekelne a jelenlegi helyzetemről. Mivel elég sokat dolgozom így sajnos nem sok idő jut magamra mostanában és az utóbbi időben kicsit megszaladtam súlyban. 187 magas vagyok és 95 kiló. Régebben jártam konditerembe az jó alapot adott, szélesek a vállaim, erős a karom és lábam de sajnos combra és derékra hízó típus vagyok. Mennyire zavar titeket nőket ez a fajta alkat egy pasin? Illetve nagyon szemet szúr ha nadrágban nem túlzottan ugyan de látszik a "baba háj"?

2020. aug. 20. 09:40
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
38%
Egyáltalán nem jön be az elhízott, pocakos, zsíros alkat.
2020. aug. 20. 09:41
 2/16 anonim ***** válasza:
88%
Ekkora magassághoz ez a súly abszolút nem vészes.
2020. aug. 20. 09:49
 3/16 anonim ***** válasza:
77%
A férjem 185 centi és 93 kiló. Persze, látom én is, hogy van rajta plusz, de szerintem ez messze nem a zavaró kategória. Pláne, hogy magas is vagy, ha 15 centivel alacsonyabb lennél, ugyanilyen arányú "túlsúly" sokkal látványosabb lenne.
2020. aug. 20. 09:49
 4/16 anonim ***** válasza:
52%
Engem nagyon zavarna.
2020. aug. 20. 09:50
 5/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Sajnos egyelőre nem sok időm van változtatni rajta, bár igazából jól felöltözve annyira nem látványos a dolog. Inkább csak szélesebb lettem kicsit derék tájon és lett egy kis pocak.
2020. aug. 20. 10:00
 6/16 anonim ***** válasza:
18%

Fogyj le mert így lőtéri kutyát nem fogsz érdekelni.

25/N

2020. aug. 20. 10:06
 7/16 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem nem vészes ez a túlsúly. Volt már ilyen kaliberű, de ugyanekkora magassághoz 70 kilós pasim is, egészséges keretek között nem ezen múlik, nálam még simán határon belül van a súlyod, fontosabb lenne, hogy passzoljon mellé a többi dolog is. :)

25N

2020. aug. 20. 11:07
 8/16 anonim ***** válasza:
42%
Valahogy nem tudom elképzelni hogyan nincs időd naponta 20-30 felülésre..legfeljebb 5p alatt megvan.
2020. aug. 20. 11:50
 9/16 anonim ***** válasza:
66%
8: Mert az aztán segíteni fog. Többet ér ha kisz_rod magad!
2020. aug. 20. 16:51
 10/16 anonim ***** válasza:
Csinálj meg 100 kitörést egy nap, 6-8 perc alatt, az is sokat segíthet.
2020. aug. 20. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!