Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Túl kedves vagy más a probléma?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl kedves vagy más a probléma?

Figyelt kérdés

Először is elég nehezen ismerkedem. Visszahúzóďóbb vagyok az átlagnál. Mindig figyelek arra hogy kedves, figyelmes. Mindent megpróbálkm hogy a lány érezze hogy fontos, figyelnek rá.Sajnos az ismerkedéseim szinte mindig megragadnak ott hogy barátság. Szerintetek azzal lenne a probléma hogy túlságosan is kedves vagyok? Esetleg a külsőm miatt?

24/F

2020. aug. 18. 10:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
95%
Több minden lehet. Lehet a külsőd is akár, de lehet az is a gond, hogy nagyon tepersz. Próbáltad már simán önmagad adni?
2020. aug. 18. 10:07
 2/15 anonim ***** válasza:
83%

Dehogy vagy te kedves, figyelmes...

Egy gyenge jellem vagy, aki konfliktuskerülő és ezért úgy alakítod a dolgokat, hogy mindenkinek behódolsz. Lányoknál is ezt teszed: körülugrálod, nehogy szó érje a ház elejét.

Ezen a viselkedésen átlát mindenki, tudják a valós okot és így nem is vagy vonzó. Majd amikor lesz megfelelő önbizalmad és nem megfelelési kényszerből vagy "kedves", hanem tényleg belülről jön, máshogy fognak viszonyulni hozzád.

F

2020. aug. 18. 10:12
 3/15 anonim ***** válasza:

*szinte mindig megragadnak ott hogy barátság

Ez azért van, mert nem teszed egyértelművé előttük, hogy férfi vagy, és nőként tekintesz rájuk, hanem haverkodsz velük. Vagy ha foglalt az adott nő akkor azért ajánl barátságot, mert nem fog téged leminősíteni egy szimpla szerető kategóriába, hanem nagyon értékes embernek tart és szeretné, ha nem kerülnél ki a látószögéből-mint ember.Ezért barátságot ajánl fel.

2020. aug. 18. 10:12
 4/15 anonim ***** válasza:
62%
Én pl. mindenkivel kedves vagyok, hajléktalan, cigány, férfi, nő, gyerek, ez belülről jön. Nemcsak a lányok nem szeretik, hanem általában az emberek 80%-a. Talán még az öregek szeretik, ha valaki kedves. Öregkorodban csomó öreg csajod lesz, ha ez vígasztal.
2020. aug. 18. 10:15
 5/15 anonim ***** válasza:
Szerintem elég sokaknál be szokott jönni a belülről fakadó kedvesség. Akik ennek ellenére széles körű elutasítással találkoznak, azok vagy nem olyan kedvesek, mint hiszik magukról (vagy csak érdekből azok), vagy valami más nagyon negatív dolog van a képben.
2020. aug. 18. 10:31
 6/15 anonim ***** válasza:
Nincs szexuális vonzalom. Ha valaki jófej és szeretünk vele lenni, általában azok barátok lesznek, a nőkkel is így van. Viszont ha nem vonzódik 2 ember szexuálisan, akkor nem lesz kapcsolat.
2020. aug. 18. 11:39
 7/15 anonim ***** válasza:
2: Milyen "valós ok"ról beszélsz? Hogy tetszik a nő? Ha valaki tetszik neked akkor nem szabad, hogy lássák rajtad, vagy mi? Tehát végső soron a közömbösség lenne a nyerő? Nem tudom, én szeretem kimutatni mindenki felé ha kedvelem őket.
2020. aug. 18. 11:41
 8/15 anonim ***** válasza:
0%

Bambiból kinéznél egy férfit vajon?

Na, az vagy te;)

Kicsit legyél shrek az ogre, ha így egyszerűbb e példákkal...

2020. aug. 18. 12:53
 9/15 anonim ***** válasza:
8 jobb kint, mint bent, erre gondolsz? vagy shreket nem ismered, vagy az embereket
2020. aug. 18. 13:03
 10/15 anonim ***** válasza:
0%

9

Látom neked is fel kellene tenni egy kérdést az oldalon:DDD

2020. aug. 18. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!