Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Túl kedves vagy más a probléma?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl kedves vagy más a probléma?

Figyelt kérdés

Először is elég nehezen ismerkedem. Visszahúzóďóbb vagyok az átlagnál. Mindig figyelek arra hogy kedves, figyelmes. Mindent megpróbálkm hogy a lány érezze hogy fontos, figyelnek rá.Sajnos az ismerkedéseim szinte mindig megragadnak ott hogy barátság. Szerintetek azzal lenne a probléma hogy túlságosan is kedves vagyok? Esetleg a külsőm miatt?

24/F

2020. aug. 18. 10:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

A kettes mondandójában van igazság....

Én is ezt csináltam , de aztán rájöttem hogy nem amiatt fogsz bejönni egy nőnek ha folyton kedves vagy vele és mindenben igazat adsz neki.

Sokkal szimpatikusabb nekik az , aki vállalja a saját véleményét, mégha az az ő véleményükkel szemben is áll. Ezt most halál komolyan , és sértés nélkül mondom.

2020. aug. 18. 15:36
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
11: És olyan nem is történhet, hogy VALÓBAN EGYEZIK a véleményetek? Hagyjuk már!
2020. aug. 18. 15:41
 13/15 anonim ***** válasza:

12es. Mindig, mindneben?

Nekem volt olyan párom, mint amiről a 11es ír. Hamar ki is raktam a szűrét.

Kevés visszatetszőbb dolog van annál, mint mikor valaki csak azért nem vállalja a véleményét, mert fél attól, hogy egyedül marad. Ez egy hibás gyermekkori minta, (Mi van ha rosszul csinálom és elvesztem anya szeretetét?) amit akaratlanul hurcolnak magukkal egyesek. Ettől függetlenül az ilyen embert vagy kihasználják,vagy elhagyják, mert szeretni nem lehet. Hogyan is lehetne, mikor gyakorlatilag megismerni se hagyja magát?

Hogy a kérdező ilyen-e, az más kérdés. Azt itt, most nem tudhatjuk. De nagyon is létezik amiről a 11es ír.

2020. aug. 18. 15:49
 14/15 anonim ***** válasza:
13: Honnan tudod, hogy ez volt? Egész biztosan tudod, hogy más volt a véleménye? Vagy csak "Hű, túl sokszor egyezik a véleménye, akkor biztosan nem meri az igazi véleményét mondani" Jelleggel kiraktad a szűrét?
2020. aug. 18. 17:39
 15/15 anonim ***** válasza:

Ott voltam. Láttam, éreztem. Teljesen más az, ha olyan programon veszel részt amit élvezel és más, ha valaki miatt vagy ott. Mindig, minden akörül forgott én mit akarok. Ha hozott is döntést, később kiderült, hogy azért azt választotta amit, mert azt hitte én ezt akarom.

Nem kell elhinni, de én tudom mi volt.

2020. aug. 18. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!