Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fèrfiak! Gyerekes nővel ha ismerkedtek mi szokott lenni a gond?
Volt benne részem. Leírom mi azok a dolgok, amik zavartak.
-Az ex kijelentette neki a gyereke az első! (rendben, ez természetes).
-Az ex anyukája a második, mert hát kell a gyerekneveléshez a segítsége. Nem volt olyan nap, hogy a exem anyja ne lett volna nálunk. Folyamatosan szemmel tartott, utált mint a sz@r, de én is őt. Beleugatott az én dolgomba is. Csipkelődött. Közös program ex, anyukája, gyerek meg én séta a városban, semmi több!
- Volt barátja, akitől a gyerek van, ő a harmadik. Ha azt mondta szombaton másnap vasárnap megyek látogatni délután 3-kor a gyereket, akkor az úgy történt.
-Nem tartott sokáig mert az ex kegyetlen anyagias volt. Elvárta, kérte a minden héten legyen neki karácsony. Ez a kapcsolat 4 hónapnál tovább nem tartott, hamar rájöttem miért lett egyedülálló anyuka. Kidobtam az egész famíliát.
Mit érzetem? Én vagyok a bankautomata, exben felgyülemlett feszültség rajtam lett levezetve.
Azt tudom neked tanácsolni kedves Kérdező, hogy legyen meg a gyerekkel a privát lakókörnyezetetek. Apukának semleges helyszínen átadni a gyereket a láthatóság miatt. Nagyon ne követeljél, ne hisztizzél semmi miatt. Azt szeretnéd, hogy az új párod hosszú ideg veled maradjon, akkor nagyon jó asszonynak kell lenni. Nagyon könnyen kidobhat titeket. Például 22 - 30 éves egyedülálló, gyermektelen nővel szemben, ezekből sokan sétálgatnak az utcán... Velük szemben semmi esélyed nincs! 95% az 5%-hoz az esélyed! Te vagy ebben az 5%! Kétszer is át kell gondolnod mit, hogyan válaszolsz neki. Csak szépen mindent!
12 Utcára dobni nem tud,mert saját lakásom van és munkám is tehát eltartania sem kell.
Rossz tapasztalatod volt és abból indulsz ki,valamint írod a gyermektelen nőket ,nos azok között is van szép számmal lehuzos vagy rossz gonosz stilusu ez igazán nem a gyerekkel kapcsolatos probléma.
itt úgy beszélnek az emberek, mintha nem lenne olyan, hogy szerelem.
én se gondoltam, hogy olyat szeretnék magamnak, akinek gyereke van, mégis olyanba szerettem bele. és elfogadtam, hogy ez van, ez az élete része annak, akit szeretek. Tudok alkalmazkodni. De nagyon fontos nekem, hogy én ugyanúgy ott vagyok neki a (megosztott) első helyen. hogy törekszik arra minden nap, hogy velem is eleget foglalkozzon. Hogy megfontolja/elfogadja a tanácsaimat a gyerekekkel kapcsolatban, belevon a döntéseibe, bár ő dönt, de sokszor hallgat rám, ha úgy ítéli meg, hogy igazam van. szóval nem érzem magam semmiképpen sem háttérbe szorítva, inkább kompromisszumok vannak, de engem nem zavar, mert emellé nagyon nagyon sok szeretetet, szerelmet, odafigyelést és nagyon jó szexet kapok.
Utolsó, lehet, hogy csak téged nem kívánnak meg ;)
sokszoros tapasztalat, hogy hülyeséget beszélsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!