Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon félek a lányoktól és nem tudom miért, valami tanács?
Figyelt kérdés
Üdv! Én egy 23 éves srác vagyok még soha nem volt barátnőm és nem is csókolóztam sohasem. Azért jöttem erre az oldalra, hogy tanácsot kérjek, mivel nem tudok ismerkedni.
Nagyon félek leszólítani, vagy esetleg rá írni lányokra Facebookon is akár, ilyenkor elfog egy furcsa érzés és inkább nem teszem meg.
Szerintem félek valamitől, de még nem jöttem rá, hogy mitől.
Valószínűleg a külső, vagy hogy nem tudnák velük beszélgetni, ergo nem lenne közös témánk.
Igazság szerint a lehetőségek száma is limitált, ha mondhatom így. Pár barátom van, akiket már óvodás korom óta ismerek, lány barátaim egyáltalán nincsenek és sajnos a munkahelyen sincs lehetőségem ismerkedni.
Valami tanács, aki esetleg hasonló helyzetben volt?
Előre is köszönöm a válaszokat.
2020. aug. 19. 01:21
11/13 anonim válasza:
Légy többet nők közelében. Pl. A haverok barátnőivel beszélgess többet, haverkodj össze, legyenek női barátaid is, akik "csak haverok". Rájössz így , hogy ugyanolyan emberek, mint a srácok, és hogy nem kell félni tőlük.
12/13 anonim válasza:
Isten létezik, és mindennek van következménye.
13/13 anonim válasza:
Az, hogy Isten létezik, elég nehezen megfogható dolog. Melyik vallás Istenére gondolsz? De ha csak Jézus tanításából indulunk is ki, akkor sem egy felhőn ülő szakállas kémkedő öregemberre kellene asszociálni. "Isten országa bennetek van". Simán jelentheti azt, hogy isten nem más, mint a benned rejlő gondolkodás és teremtés képessége, a kreativitás például. Te magad teremted a sorsodat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!