Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti össze jönnétek egy 170 cm magas 49 kg-os fiúval?
Figyelt kérdés
Önhibáján kivűl ilyen, gondolok itt a genetikai okokra. Eszik, de nem hízik. Mennyire bélyegzik meg a sovány embereket manapság idegen emberek?
Sok helyen olvastam, hogy a sovány embereket lenézik, nem veszik őket komolyan. Magyarul lekezelőek velük, nem emberként viselkednek.
Vannak itt még sovány férfiak? Ők is nyugodtan írhatnak.
2020. aug. 18. 14:12
21/21 anonim válasza:
A párom sem hizott sokáig,csak 52kg volt a 173cm-hez pedig folyton zabált,nagyon gáz volt. Abba hagyta a füvezést és láss csodát már 66kg. Nekem nagyon kellemetlen volt az 52 kg-ja mert én akkor 64 voltam és egy drabális dögnek tűntem mellette,le kellett fogyjak 52kg-ra 😕 Most a 60kg-val tökéletesen elvagyok,pont jó a 172cm-hez.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!