Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti össze jönnétek egy 170 cm magas 49 kg-os fiúval?
Önhibáján kivűl ilyen, gondolok itt a genetikai okokra. Eszik, de nem hízik. Mennyire bélyegzik meg a sovány embereket manapság idegen emberek?
Sok helyen olvastam, hogy a sovány embereket lenézik, nem veszik őket komolyan. Magyarul lekezelőek velük, nem emberként viselkednek.
Vannak itt még sovány férfiak? Ők is nyugodtan írhatnak.
Mégegyszer leírom hogy eszek rendesen.
Utolsó te meg elég veréb vagy, meg egy jó nagy köcsög is. ;)
Vékony férfi vagyok, aki szintén nem tud hízni. Jártam edzőterembe is, mellette háromszor annyit ettem, mint korábban(hús, zöldség, zabpehely, túró, az összes gyúrós vacak), mégsem híztam semennyit.
Bizony lenézik a sovány embereket, de nem a nők, mert ők sehogy sem néznek egy vékony férfira.
Hagyjátok már abba. Biztos hogy eszik rendesen. Engem is ezzel szekáltak, hogy nem eszem eleget, aztán dehogynem. Tíz év múlva meglátszott már rajtam, akkor meg azt hallgattam, hogy de jó nekem, annyit ehetek amennyit akarok. Hány éves vagy? Nekem a fiam 178cm 45 kg 16 évesen. És büszke vagyok rá, hogy nem egy dagadt disznó, mint sokan korabeliek. Meg fog hízni egy picit még, eszementül jó alakja lesz 25 éves korától 100 éves koráig.
Sajnos sokan lenézik a vékony férfiakat, mert ők vannak kevesebben csak azért. De ne téveszen meg, nem a többség a normális csak azért mert ők a többség. Mahyarország az egyik legelhízottabb népség európában. Zabálnak mint a dög. Ne kövesd őket, beteg leszel.
49 kiló? Az baromi kevés 170 centis férfihez.
Beteges hatást kelt, biztos vagyok benne.
Voltál kivizsgálásokon egyébként?
Ha őt nem zavarja, hogy drabális méretű vagyok és kijövünk, miértne.
Egyébként úgy látom, hogy ez kb. 30-35 éves korig megy, utána már nem ennyire vészes a helyzet. Legalábbis keresztanyukám nőben ilyen, lánykorában ő is 160 centihez volt max 40 kg, most olyan 60 körül van, nuku tudatossággal.
Kérdező-4-5-13
Azért nem híztok, mert nem a testépítő tömegnövelő étrendet követitek, miközben mellette súlyzós edzéseket végeztek.
197 cm vagyok és voltam 74 kg is középiskolásként. Úgy néztem ki, mint egy auschwitzi fogoly, a bordáim is átlátszottak. Aztán elolvastam például a Sárga kapszulát (fent van ingyen a neten), de még más könyveket is és elkezdtem edzőterembe járni. Most 96 kg vagyok, ami még mindig viszonylag kevés az én magasságomhoz, még mindig inkább átlagos-enyhén szálkás alkatú vagyok, de óriási a fejlődés.
De, lehetséges a növekedés, csak ehhez tényleg rendesen kell enni. Napi 5-6-szor is (és nem nasikat, hanem napi 5-6 teljes étkezést hússal, körettel.) És nem 2 hétig, hanem 2 évig. (Legalább.) A 13-as írta, hogy ő próbált testépíteni, de nem jött neki össze. Megírhatná, hogy hány kilósan pontosan mennyi makrotápanyagot (fehérje, szénhidrát, zsír) vitt be egy nap alatt, amikor tömegelt és hogy ezt mennyi ideig próbálta. Így kiderülne, hogy ő volt-e az, aki idő előtt feladta/nem vitte be mégsem a megfelelő mennyiségű tápanyagot, vagy tényleg "genetika" (95%-ban nem az, hanem az emberben nincs elég kitartás). Nem vékonynak, nem dagadtnak érdemes lenni, hanem sportos/izmos/szálkás alkatúnak. Amihez hozzátartozik a sport, mozgás, edzés is a táplálkozás mellett.
#12 Mennyiségre.
De milyen kérdés már ez? Tiszta vicc. Mi vagy te minőség ellenőr?
18# Figyi, igaza van a 12 esnek nagyon fontos hogy milyen minőségű kajákat viszel be. Nem mindegy hogy bevágsz egy pármai sonkás mozzarellás teljes őrlésű zsemlés szendvicset, vagy egy tesco gazdaságos parízeres förmedvényt, ami minden szarral fel van dúsítva, az előbbi meg színhús a javából, szárítva, tápanyagdús.
Ez tényleg baromira nem mindegy.
Pörkölt, rántott hús, rakot dolgokat stb. Eszek.
Mindennap főtételt ami változik.
Ma pl krumpli volt, fasírttal.
Saját házi fasírt darált húsból.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!