Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sikerül mindig egzisztenciálisan nulla pasikat bevonzanom?
Akár az ezotéria kategóriába is tehetném a kérdést, mert olyan mintha ez lenne a karmám.
Az én családom jó módú, mostanra én is saját vállalkozásban dolgozom évek óta, de mintha valamiféle bosszú akarna ez lenni, hogy nő létemre csak ilyen férfiak jönnek velem szembe.
1. Az első szerelem 16 évesen. Sokáig, 6 évig tartott. A hatból én négy évig ő pedig 3 évig járt még suliba. Akkoriban nem zavart, hogy szegényebb a családja, hogy nem tudunk menni ide-oda vagy ha mégis akkor azt nekem kell fizetnem a zsebpénzemből, de amint ő befejezte a sulit úgy is maradt. Gyakorlatilag kirúgták szakmai vizsga előtt, úgyhogy befejezetlen 12 osztállyal lézengett még tovább 3 évig és hol nálunk evett, hol otthon, majd ennek vége is szakadt. Mindig vártam a nagy áttörést, hogy majd dolgozni kezd mert biztos nem akar úgy élni mint a szülei stb, de nem történt meg, még arra sem volt igénye hogy a jogsit letegye, pedig ki akartam neki fizetni. Azóta sincs neki.
2. Az utána éppen csak beköszönő úriember sokáig udvarolt nekem, virágot küldött az irodámba, autóval járt (nem egy drágával de legalább volt) egyedül élt. Legalábbis azt mondta. Majd amikor először nála aludtam rám nyitott a hazaérkező tesója a fürdőben, ekkor kiderült, hogy ő is ott lakik mert egyedül nem tudná kifizetni a 60 ezres albérletet, később kiderült hogy a kocsi sem az övé és onnantól csak az enyémmel lehetett mászkálni. 3 moziból 2x a barátai fizették mind a kettőnknek a jegyet, harmadiknak pedig én. A könyvesboltban megvetetett velem valami dvd-t hogy majd odaadja az árát, persze soha nem kaptam meg, és szépen lassan kitisztult a kép, hogy ez a srác is igazából egy hatalmas ingyen élő. Mindig járt valahova enni, hol egyik hol másik barátjához kéredzkedett be, hol a rokonaihoz, ha nem volt épp kihez egész egyszerűen nem evett. Bármit amit tőle kaptam sohasem ő fizette, mindent a haverok, munkája is csak néha néha volt, valamit tolmácsolgatott ha kellett.
3. A jelenlegi kapcsolatom. 4 éve tart, általános iskolából ismertem, tudva levő volt, hogy jómódú család gyereke. No de mire összefújta a szemetet a szél, a szülők megzakkantak, eladósodtak, minden ingatlant eladtak és ki merre albérletben vagy a nagyszülőknél és még azokat is támogatni kell, hogy éhen ne halljanak. Kedvesem pedig hol dolgozik hol nem, neki semmi nem felel meg, nem hajlandó fizikai munkát végezni, nem hajlandó 15 percnél többet vezetni, sem ide menni sem oda menni... A covid alatt is az akkori munkahelye megszűnt márciusban, (itt kiemelendő hogy az én cégembe jöhetett volna, de az fizikai munkát igényel és nem volt hajlandó az istenért sem) és azóta 1 hete kezdett el most dolgozni augusztusban. Így márciustól szeptemberig (mert azért még egy hónap mire fizetést is kap majd) konkrétan én tartom el kettőnket meg a kutyánkat nőként, fizetem az albérletet, a rezsit, a számlákat, a kocsi költségeit, a kaját egyszerűen MINDENT.
És komolyan úgy gondolom, hogy valamiért nekem ez a karmám. Hiába lépnék ki ebből a kapcsolatból is, 100% biztos vagyok benne, hogy egy pontosan ugyan ilyet kapnék helyette.
"Pont ezért nem szakítok a mostani párommal, nehogy veled hozzon össze a balsors legközelebb " Ezt a dumát próbál oltani és magyarázni azt hogy miért alkuszik meg valaki mellett aki nem jó számára.Csak hogy nehogy rosszabb jöjjön.de ha alapból rossz akkor ez egy szar érvelés
Nincs ilyen hogy bevonzás .Egyszerüen neked kell kiszürnöd azokat akik nem megfelelőek.
Sohasem értettem, hogy egyeseknek miért szálka a szemében, ha mások szülei nem valami lecsúszott alkoholisták és hajlandóak gondoskodni a megszült gyerekeikről, foglalkoznak és törődnek velük, segítik és támogatják, nem pedig kidobják az utcára, hogy majd lesz vele valami. Biztos rossz lehetett de erről nem én tehetek. Ellenben a siker az siker, legyen az bármilyen is. Vagy az olimpikon sem nyertes? Mit tudna felmutatni, hiszen az anyja hordta edzésre, nem ő fizette már oviban az oktatást, ő egy senki. A zenész szintén... ki fizette neki a hangszert és a zeneórákat? Az apja? Hát úgy könnyű, akkor ő nem is tehetséges hiszen az mit számít, hogy az ő ujjai pengetik a húrokat. Én ösztöndíjjal végeztem a suliban később céget alapítottam a segítségből, egyedül vezetem és dolgozom benne heti hét napot az év 358 napján, nem csak itthon ülök és számolgatom a bevételt. És igen szerencsés vagyok, hogy a szüleim tanult és dolgozó emberek nem pedig valami iszákos drogos barmok, és nem nevelőszülőtől nevelőszülőig dobáltak. Ismerek ilyet. Ő is talpra tudott állni, jó munkája van, éppen csak full alkoholista 26 éves nőként. Amikor nem dolgozik iszik. Bármikor találkozunk a szabadnapjain vagy éppen iszik vagy másnapos.
Mindenesetre nem lennék a gyereked a jövőben, hogy ki kelljen pucolnom az egész lakást egy nyamvadt túrórudiért csak hogy ne mondhasd majd, hogy alám tetted :D
Te annyira buta vagy kerdezo,látszik hogy az EQd kb 10 lehet max..
Milyen alapon vannak elvarasaid a masik szemely fele, ha te neked ennyire konnyu volt minden?
Csodalkozol, hogy valaki alkohlista akivel ennyire kib.aszott az elet?
Gondold bele magad mas helyzetebe is ne csak a kis tornyodbol kovetelezz meg elvárásokat tamassz masok fele.
No, hát a normális válaszokat köszönöm!
Az irigyeknek, akik vélhetően megszakadnak hogy egy tábla csokit vegyenek az otthon tespedő asszonynak, míg más pasiját eltartják szép álmokat és egy jobb életet kívánok kevesebb gonoszsággal és idegeskedéssel.
Az élet szép. Puszi mindenkinek.
Nem nevezném karmának. Viszont valamiért lehet hogy bevonzod ezeket.
Jó lenne ha ki tudnál lépni az ilyen kapcsolatokból, gyorsan és fájdalommentesen. Mert nyilván aki ilyen , az nem fog megváltozni.
Azt pedig nem gondolnám hogy örökké csak ilyeneket találnál majd egész életedben.
Egyébként nekem is hasonló van...én is arra gondoltam már hogy ezek a dolgok nem lehetnek véletlenek.
Csak én pont hogy nem vonzok be senkit.
Vagy ha nagy ritkán igen, akkor az nem működik.
Lebeszélt randikra volt hogy nem tudtam elmenni mert valami hirtelen a semmiből közbejött. De olyan ami addig az életemben még soha , és aztán sem fordult elő.
Vagy mikor lenne lehetőség valakivel ismerkedni aki korombeli, szingli, mintha egy láthatatlan valami közbeavatkozna hogy na-na, neked ezt nem szabad.
Halál komolyan, már már filmbeillő dolgok, jelenetek .... Volt mikor nagyon sokáig minden jól ment , aztán 180 fokos fordulat...pff
Ezek tuti nem véletlen dolgok, viszont nem hinném hogy állandóak.
Úgy érzem legbelül, hogy egyszer meg fogom találni azt a nőt aki nagyon szeretni fog, és én is őt, és boldogok leszünk😊
Ez olyan burzsuj panaszkodás, hánytató s végig sem olvasandó a kockázatok s mellékhatások érdekében:DDD
Azok a béjemvés s menő srácok, micsoda pasik...na, ilyenek kérdező:DDD
Én meg a hisztis nőket vonzom be, fene sem tudja miért. Igaza lehet annak aki a mintakövetést sejti a dolog mögött.
Egyébként nem értem, hogy miért vagy 4 éve a mostani pároddal, illetve a többivel is miért voltál annyi ideig együtt?
Azért eléggé gyenge jellemű, alacsony értelmi képességű emberek a leirás alapján, te meg bár az anyagiasságod nem túl vonzó(igaz, gáz amit csinálnak, de ha lennének érzelmeid is feléjük, akkor nem érdekelne, ismerek ilyet, a csaj Luxemburgban laboros, a faszi meg nem hogy munkanélküli, de fél évnél tovább sosem dolgozott 33 éves létére, viszont a csaj szerelmes belé gyerekkora óta, úgyhogy....), de értelmes nőnek tűnsz. Szóval számomra felfoghatatlan, hogy a leirtaktól eltekintve, mégis mi volt a vonzó számodra ezekben a férfiakban?
Hat ez pedig karma. Hiszen tudatalatti mintakat kovetsz.
El kellene menni csaladallitasra szerintem, vagy egyeni pszichoterapiara, ott kiderulne, hogy miert alakult ez igy, utana felul tudod irni, mert eszreveszed magadban, hogy mi hozta ezt letre.
Az élet szép egy hajlektalannak, vagy egy éhező afrikainak is.
Na itt látszik, hogy fogalmad sincs az életről. Puszika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!