Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyennek gondoljátok azokat a férfiakat, akik rendszeresen udvartartással (több nővel) veszik körbe magukat?
Figyelt kérdés
Milyennek gondoljátok azokat a férfiakat, akik rendszeresen udvartartással (több nővel) veszik körbe magukat? Ezzel még csak nem is elégszenek meg, hanem újabb és újabb nőket akarnak beszervezni még? Mit lepleznek valójában?2020. aug. 15. 10:27
21/23 anonim válasza:
Most egy csomó értékes időt elpocsékoltok az életetekből arra, hogy szúrkálhassátok egymást, teljesen feleslegesen, és értelmetlenül. 🙂
22/23 A kérdező kommentje:
19 Tényleg ennyire nem veszed észre, hogy mit művelsz?:D Majd ha lehiggadsz olvasgasd vissza magad. A produkciót te nyújtod, én karba tett kézzel, csak a néződ vagyok:D Igaz páholyból nézem az előadásodat:D
2020. aug. 15. 11:33
23/23 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Nyilván egy olyan férfival nem lehet komolyan tervezni, aki az egyikkel kávézgat meg várja a kapuban munka után, a másiknak írogat, lájkolgatja, random bejelöli a fél világot, a harmadikhoz eljárogat, a negyedik meg otthon főzi neki a vacsorát. Tíz férfiból hét ezt csinálná, ha tehetné, és ezek egy része meg is tudja ezt csinálni. Élnek a lehetőségekkel, etetik, akit lehet. Ilyen az élet. Te döntöd el, foglalkozol-e ilyen emberekkel. Te is tudod, hogy nem érdemes.
Egyébként rengeteg férjes nőt is láttam én már mással bájologni például melóban, miközben otthon várták. Ezeknek a sztoriknak soha nem lett jó vége. Ezek az emberek mindig körbeveszik magukat rajongókkal, mert vágynak a külső megerősítésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!