Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyennek gondoljátok azokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyennek gondoljátok azokat a férfiakat, akik rendszeresen udvartartással (több nővel) veszik körbe magukat?

Figyelt kérdés
Milyennek gondoljátok azokat a férfiakat, akik rendszeresen udvartartással (több nővel) veszik körbe magukat? Ezzel még csak nem is elégszenek meg, hanem újabb és újabb nőket akarnak beszervezni még? Mit lepleznek valójában?

2020. aug. 15. 10:27
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
29%

Kérdező, nem igazán értem a felvetéseidet. Ismerek ilyen férfit, meg is dugja a nőket, szép sorban.

Akiről te beszélsz az nem szúrja meg a csajokat?

2020. aug. 15. 10:55
 12/23 A kérdező kommentje:
11 Odáig még nem gondolkodtam az illetővel kapcsolatban-de hogy őszinte legyek, nem is érdekel. Sosem voltam híve az udvartartásban lévő életről. Nem nekem való, én királynő szeretek lenni és az is vagyok, ha választok.
2020. aug. 15. 10:58
 13/23 anonim ***** válasza:

#12: Ijj, hát persze, hogy te királynő vagy. Ezért írtál ki egy kérdésnek álcázott szöveget, ami csak szimplán arról szól, hogy TE mit gondolsz.

Ahol te királynő vagy, az nem a királyi szint.

2020. aug. 15. 11:13
 14/23 anonim ***** válasza:
90%
Ha az a célja, hogy ezt mindenki lássa, akkor egyszerű Egotuning, a gyenge lábakon álló énképüket erősítik vele.
2020. aug. 15. 11:20
 15/23 A kérdező kommentje:
13 Az, hogy te mit gondolsz az számomra lényegtelen és hogy őszinte legyek nem is érdekel. Inkább azzal foglalkozz, hogy építsd magad, mert a szinted még egy mezei kommunikációhoz sem elegendő.
2020. aug. 15. 11:22
 16/23 anonim ***** válasza:
69%

Jaaa a értem már😄

Te már nem fértél be az udvartartásába a férfinek😃 vagy befértél, de nem tudtad elmarni a többi nőt, vagy a manus ugyan úgy csajozott. Egy voltál a sok közül?

2020. aug. 15. 11:23
 17/23 anonim ***** válasza:
56%
#11.23 Nyilván erről van szó. A királynőnek nem tetszik, hogy a cselédlányok is bejönnek a királynak. :-)
2020. aug. 15. 11:25
 18/23 A kérdező kommentje:
Ha egy lettem volna a sok közül, akkor nem erőlködnél most te itt:DD
2020. aug. 15. 11:25
 19/23 anonim ***** válasza:

#15: Szóval kiírtál egy kérdést, de számodra érdektelenek a válaszok? :D Az, oszt' igen.

És még a szintemről is beszélsz és kommunikációs tanácsokat is adsz.

Hát, ha a szintem fejlesztésével a te szintedre jutok, akkor azt hiszem, hogy ezt kihagynám és örülök, hogy az én szintemen azért értelmesebb embereket találok.

2020. aug. 15. 11:26
 20/23 A kérdező kommentje:
17 Bosszantó egy jelenség, szó se róla:DD
2020. aug. 15. 11:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!