Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyennek gondoljátok azokat a férfiakat, akik rendszeresen udvartartással (több nővel) veszik körbe magukat?
Kérdező, nem igazán értem a felvetéseidet. Ismerek ilyen férfit, meg is dugja a nőket, szép sorban.
Akiről te beszélsz az nem szúrja meg a csajokat?
#12: Ijj, hát persze, hogy te királynő vagy. Ezért írtál ki egy kérdésnek álcázott szöveget, ami csak szimplán arról szól, hogy TE mit gondolsz.
Ahol te királynő vagy, az nem a királyi szint.
Jaaa a értem már😄
Te már nem fértél be az udvartartásába a férfinek😃 vagy befértél, de nem tudtad elmarni a többi nőt, vagy a manus ugyan úgy csajozott. Egy voltál a sok közül?
#15: Szóval kiírtál egy kérdést, de számodra érdektelenek a válaszok? :D Az, oszt' igen.
És még a szintemről is beszélsz és kommunikációs tanácsokat is adsz.
Hát, ha a szintem fejlesztésével a te szintedre jutok, akkor azt hiszem, hogy ezt kihagynám és örülök, hogy az én szintemen azért értelmesebb embereket találok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!