Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha már a szexkapcsolattal is megelégednék, csak érezzem valaki közelségét néha?
Neeem. Arról van szó hogy ezt nem illik nyíltan kimondani: menjünk szépen agyagozó szakkörre, vagy könyvklubba esetleg túrázni Bp-re, és ismerkedjünk, majd ha ez megtörtént, és eljutottunk a
természetesen vonzó és korban hozzánk illó túratárssal vagy szakkörtárssal az ágyig, akkor örvendezzünk és álcázzuk kapcsolatnak, akár jó volt akár nem, mert különben lebárcáskrvázódunk izibe és akkor jujjmilesz. Na hát nekem ez jött le. 🤷🏻♀️
Idősödő 40 körüli mamókaként nem hirdetem fennhangon a bűnös liberális nézeteimet, megtartom magamnak, és csendben tüntizek a zárdában. (egyébként nagyjából igen)
Remélem, ezt az idősödő 40es és a matuzsálem 50es korosztály férfijaival szemben is elvárásként fogalmazod meg, kedves előző.
A mai fiúkák is jajj, milyen példák nyomán szárnyalnak olyan erkökcsi magasságokban, oh wait...
34-es, ne végletekben gondolkozz légyszíves!
A szexpartner és a minden nap más pasi ágyában vagyok között van némi különbség.
Úgy látom, 38., te csak végletekben vagy képes gondolkodni. K.urva és apáca: ez a két női archetípus él a fejedben.
Az, hogy egy 35-40-es nő jobb híján beéri szexkapcsolattal (nem a disco vécéjében, és nem José Ármándóval), nem ugyanaz, mint egy vécében elveszíteni a szüzességet egy jöttmenttel.
Egyébként pedig marhára nem egyforma egy tizenéves szűzlány szexualitása, és egy érett felnőtt nőé esetleg túl néhány kapcsolaton, házasságon, gyereken.
Van egy kislányom, akinek egyetlen dolgot nem szeretnék ez életébe: újabb és újabb pótapákat "komoly kapcsolatként" aposztrofálva. Valószínűleg életem hátralévő részében kizárólag olyan kapcsolataim lesznek (legalábbis a gyerekem nagykorúságáig), amiről ő nem fog tudni. És nem azért, mert egy bárcás k.rva vagyok, hanem mert minimális esélyt látok arra, hogy valakivel találkozom az elkövetkező 10+ évben, akit be mernék engedni a gyerekem életébe.
Ha ettől k.rva vagyok a te értékrended szerint, hát, nem fogok tőle álmatlanul hánykolódni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!