Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha már a szexkapcsolattal is megelégednék, csak érezzem valaki közelségét néha?
A vibrátor megcsókol? Átölel? Érzem a teste melegét, a lélegzetvételét?
Hagyjuk már ezt az ostobaságot. Intimitás- és szexhiányos emberek számára nem megoldás semmilyen játékszerrel való maszturbálás. Egyébként se állítsuk már ezt be normának, hogy fiatal férfiaknak és nőknek évekig csak az önkielégítés "jut", aki pedig ezt nem hajlandó elfogadni, az "elqrvul" meg ilyenek...
Elképzeltem, hogy intimitasra, érintésre, ölelésre, bújásra - izé... sz e k sz re - vágyó, érettebb korosztályhoz tartozó nőként bebattyogok egy jobb agyféltekés rajztanfolyamra, vagy egy élményfestő foglalkozásra, esetleg egy kóruspróbára, vitaestre vagy könyvklubba (nálunk pont nincs ilyen sajnos, de ez mindegy is), és elkezdek ölelgetni, puszilgatni random embereket.
Életszerű, nem?
Arra az 5 - 8 percre, míg kiérne értem egy járőr vagy egy mentő. :)
#26 - azt írod, a szex helyett tegye az általad javasoltakat: "nem csak a szex adhat emberi közelséget"
De ha valakinek pontosan a szex által nyújtott, kontaktusra, intenzív fizikai (érzelmi, lelki - normális személlyel még az is lesz, nem csak nettó reszelés) , annak a számára nem azonos értékű a kettő.
Jartam rajztanfolyamon, élményfestésen is, könyvtári rendezvényen, hangversenyen is: semmi. Nyugdíjasok, (fellépő) kisdiákok, anyukák - az én korosztályomhoz tartozó pasik (én vagyok a 39N korábbról), akik nem párral jöttek és még vonzóak is: 0 fő. Az elmúlt 3 év tapasztalata alapján. Megyeszékhelyen lakom egyébként.
Szóval megértem a Kérdezőt, lehet az a pont, amikor szimplán emberek között lenni, barátkozni nem elég.
Sajnálom, ha ennek ellenére még mindig van, aki elítéli és vibrátort meg rajzszakkört ajánlgat az intimitás helyett.
Ennyire nem vagy kreatív, kedves 39n?
Szervezett túrázás, Budapestre is feljöhetsz, stb.
A ribiskedésre nincs mentség! 30f
Mi a jó élettől lenne már ribiskedés az, hogy egy egészséges felnőtt nő időnként lefekszik egészséges felnőtt férfiakkal? Nem mindennap mással, nem hetente mással, még csak nem is havonta mással, nem pénzért, hanem mert tök normális emberi szükséglet.
Szerintem az indokolatlan nőgyűlöletre és az álszenteskedésre éppúgy nincs mentség...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!