Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha már a szexkapcsolattal is megelégednék, csak érezzem valaki közelségét néha?
Most kapsz 100 privátot akik beléd akarnak majd űríteni.
Ha ez neked jó akkor hajrá de szerintem legyen tartásod és ha nem a szex hiányzik hanem tényleg, hogy valaki szeressen akkor komoly kapcsolatot keress.
Kicsit az, hogy ilyen szinten meg kell alkudnod.
Ennek ellenére dugunk? Nàlam nem maradt le. Egész alakos portfóliót csak kérésre kdök!!
Ez csak tüneti kezelés a magányra, hosszútávon nem megoldás.
Ha nem leszel ribbanc és nem fekszel le bárkivel egy kis törődésért cserébe nincs semmi kivetnivaló benne.
A most érkezett százból válaszd ki a legnormálisabbat vagy írj rá te valamelyik válaszolóra és alakíts ki egy barátság extrákkal kapcsolatot ahol törődés és szex is van.
Olyan nincs, hogy szeretetqurva. Minden embernek elemi igénye a másik ember közelsége. Nem én találtam ki, egy szexualitással foglalkozó cikkben olvastam: szex nélkül lehet élni, érintés nélkül nem. Ezért alakulnak ki a börtönökben heteroszexuális férfiak között is olykor homoszexuális kapcsolatok.
A másik "nagy bölcsesség", amit szintén nem én találtam ki, hogy a férfiak még egy kis gyöngédségre is hajlandók a szexért, a nők pedig még egy kis szexre is hajlandók a gyengédségért.
Bár én magam nem vagyok a szexkapcsolatok híve, pont azért, mert azon a nő csak veszíthet, de van az a helyzet, amikor ez az "elemi igény" másképp nem kielégíthető.
Szóval nem gáz, csak vigyázz magadra, és kezeld helyén a dolgot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!