Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdem megutálni a nőket?

Figyelt kérdés

Eddig tényleg nem voltam rosszindulatú. 30 éves vagyok és semmi. Hiába próbálkozom.

Sajnos úgy látom jelenleg az összes átlagos (nem kövér) és nem ronda nőnek olyan férfi kell aki : gazdag, jóképű , sportos, diplomás.

Átlag Gézák a magányra vannak ítélve.

Csak az aranyásók , felszínesség lányok ? Borzasztó.

2020. aug. 14. 11:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
74%
Ha jóképű nem is, de sportos és diplomás akármikor lehetsz! Mi tart vissza?
2020. aug. 14. 12:24
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

10-es, én nem tudom, te milyen terembe jársz, vagy csak simán rosszindulatú vagy, de amit leírtál az baromság. Mintha azt mondanád, hogy a gyógyszereket csak annak éri meg szedni, aki egészséges.

Had súgjak meg valamit: a sport, a mozgás a depresszió gyógyításának az egyik alapja. Még a pszicho-szakemberek is azt mondják, hogy aki levert, depressziós, az húzzon szépen, kocogjon, vagy sportoljon bármit.

A mozgás olyan aktivitás, ami képes boldogsághormont termelni. Az edzés kihozhat a letargikus állapotból.

Nekem az elmúlt években sikerült 10 kiló izmot felszedni (most vagyok 100 kiló). Amikor elkezdtem, én is depresszív típus voltam. A sport ezen viszont sokat segített. Saját tapasztalatomból is mondom, hogy az edzés nemhogy nem hatástalan a depressziósoknál, hanem gyógyító hatású.

Sok időt igényel? Hát nem ráér a kérdező?! Akkor már sokkal jobb, ha eljár edzeni, minthogy otthon gubbasszon.

Úgyhogy hagyjuk már az ilyen rosszindulatú, undorító leszólásokat. Ezek tipikusan féreg jellemvonásokkal rendelkező emberek ismérvei, akik bár szintén boldogtalanok, de úgy akarják jobban érezni magukat, hogy másoknak ártani akarnak.

Tipikusan felvesznek az anonimitásnak köszönhetően egy ilyen álmenő rajoskodó stílust, aztán lökik a baromságaikat.

2020. aug. 14. 12:31
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

10: 4 éve jajj istenkém :D Sokat látott ember lehetsz akkor. Én 11 éve edzek, de még most sem írnék ilyen magabiztosan dolgokat, ahogyan te teszed.

13: Abban igaza van viszont a 10-esnek, hogy ez nem mindenkinél működik. A depresszió ellen hatásos persze, de nekem pl nem lett jobb az önbizalmam, vagy +30kg (volt olyan időszak amikor nagyrészt izom, ma már fedett és zsíros vagyok) felszedése sem növelte a nők vonzalmát egy cseppet sem.

Az edzés jó és egészséges, de a vonzalmad növelni vagy a társas kapcsolataid javítani saját tapasztalatom alapján nem fogja.

2020. aug. 14. 12:39
 14/20 anonim ***** válasza:
83%

14, természetesen nem azt mondom, hogy ez 100%-os garancia.

De legyünk őszinték, mikor lesz több esélye egy, a kérdezőhöz hasonló férfinak a becsajozásra? Ha izmot szed magára, rendszert visz az életébe és mentálisan is egy fokkal jobban érzi magát - vagy ha marad a mostani állapotában.

Nem biztos, hogy lesz csaja, ha kigyúrja magát - de biztos, hogy NEM lesz, ha valamit nem kezd el megváltoztatni az életével kapcsolatban.

2020. aug. 14. 12:47
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

"Lehet utálni a nőket de mindig is így válogattunk, mióta világ a világ. Mindig azt a férfit keresték a nők akik potenciálisan a legjobbak az utódnemzésre."

Annyira szerettek az evolúcióval jönni, pedig társkereséskor egy baromság mindent erre fogni. Akkor mondok egy példát. A 20 éves topmodell összejön egy öreg, 70 éves milliárdossal. A 70 éves alacsony milliárdos lenne jobb utódnemzésre evolúciósan, vagy a fiatal jóképű pasi? Folyton az evolúcióval jöttök, holott fogalmatok sincs róla, hogy nem lenne szabad mindenre ezt ráhúzni. Vagy aki kocsit vesz a nőnek, meg utaztatja ide oda, attól ő jobb utódot nemz majd neki? Idióták. Pont azok jönnek a biológiával, akit azt se tudják pontosan, hogy mi az. Vannak ösztönök, de nem állatok vagyunk. Már aki.

2020. aug. 14. 13:51
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
16 igen, mert a pénze miatt kevesebb eséllyel hal éhen az utód, mint a másik mellett. (leeggyszerűsítve)
2020. aug. 14. 15:03
 17/20 anonim ***** válasza:
90%
Az anyagi biztonságot nyújtó papa mellett pedig tud fiatal, jóképű férfiakkal szexelni.
2020. aug. 14. 15:06
 18/20 anonim ***** válasza:
88%
A fiatal pasi is tud enni adni, csak neki nincs pénze Ferrarira. Igen, a fiatal mellett jobbak az esélyek, mert ő lehet jóképű és ő is tud adni enni a kicsinek, ő nem tud ferrarit venni a nőnek. Továbbra is baromság az evolúcióval jönni csak és kizárólag, egy öntudatos fajnál. Én értem, hogy miért jöttök vele, ti nem értitek, hogy miért baj. Egy fiatal jóképű pasi, átlagon kicsit felüli anyagi helyzettel, jó alakkal, sokkal jobb utódot tud nemzeni, mint egy öreg dagadék milliárdos, bár igazatok van, ő tud Ferrarit venni a nőnek= jobb partner. Ennyit az evolúció elméletetekről.
2020. aug. 14. 15:10
 19/20 anonim ***** válasza:
18: Kevered a dolgokat. A nők egy ideje már rájöttek arra, hogy a fiatalságuk önmagában egy óriási érték, amit pénzre lehet váltani. Ezért van az, hogy a 18-19 éves frissen érettségizett lány amint teheti elköltözik a 3-5 vagy akár 10 évvel idősebb barátjához. A lány megkapja a szabadságot (nincs közvetlen szülői kontroll), felnőttnek érezheti magát, közben a barát pedig örül a fiatal barátnőnek. Sokkal többet tud adni neki mint a kortársai, 25 évesen neki már lehet autója (nem kell könyörögni a szülőknek), külön él, anyagilag is stabilabb, tehát jobb lehetőséget tud biztosítani. Viszont ezek a nők közben figyelik a saját kortársaikat is és amit azok is beérnek (25-30 éves korra), akkor dobják az idősebb pasit és a családalapításhoz inkább egy kortársukat választják. Viszont vannak, akik a 19-re lapot húznak és várnak ezzel 32-35 éves korukig. Nekik ritkábban bejön ez, viszont gyakrabban nagyot koppannak, mert talán a fiatalságuk múlásával már nem is olyan jó nők, mint azt hiszik magukról. Naná, hogy nem a csodálatos személyiségük miatt volt velük az az idősebb pasi sem, ráadásként 30 felett a királylányból kezd előbújni a házisárkány is. Így azok a csúnya, gonosz 35 éves pasik (akiket ők megfelelőnek tartanának), nem őket ostromolják jobbnál jobb ajánlatokkal, hanem a 25-30 éves nőket.
2020. aug. 15. 10:20
 20/20 anonim ***** válasza:

18: Még mindig nem igazán érted, igaz? Sok nő a saját és gyermeke jovőjét teszi az ELSŐ helyre az életében. Tehát fontosabb lesz, hogy "minden tőlem telhetőt meg tudjak adni a gyereknek és ne szenvedjen hiányt" (ugye, hány nőtől hallhattad valamilyen formában ezt?!),mint mondjuk a jó szex.

Szerinted ha van egy jóképű sportos emberke gyárimunkásként meg egy üzletember aki mondjuk 50 feletti, pocakos, fele annyira sem vonzó, melyiknek lesz több "jelentkezője"?

Egy gazdagabb férfinél lehet, hogy eleve munkába sem kell járni a nőnek, házvezetőnő van tehát otthon sem kell széthajtani magát, lehet menni nyaralni meg mindenfelé, a gyerek meg bármelyik fizetős szakra röhögve bejut egyetemen, mert nem akadály a pénz. Szerinted melyik szitu fedi a "gyerekemnek és magamnak lehető legjobbat" elvet?

Persze nem minden nőnél ennyire sarkalatos a dolog, de valamennyire igenis működik az evolúció, a "legjobb" elérhetőre törekednek.

2020. aug. 17. 17:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!