Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdem megutálni a nőket?
Eddig tényleg nem voltam rosszindulatú. 30 éves vagyok és semmi. Hiába próbálkozom.
Sajnos úgy látom jelenleg az összes átlagos (nem kövér) és nem ronda nőnek olyan férfi kell aki : gazdag, jóképű , sportos, diplomás.
Átlag Gézák a magányra vannak ítélve.
Csak az aranyásók , felszínesség lányok ? Borzasztó.
Lehet utálni a nőket de mindig is így válogattunk, mióta világ a világ. Mindig azt a férfit keresték a nők akik potenciálisan a legjobbak az utódnemzésre.
Én meg akkor kérdezzem azt, miért kezdem megutálni a férfiakat mert folyamatosan félred.gnának? :D Minek? Legyél jobb, fejleszd magad és ne más emberek reakciói alatt törj össze.
"Sajnos úgy látom jelenleg az összes átlagos (nem kövér) és nem ronda nőnek olyan férfi kell aki : gazdag, jóképű , sportos, diplomás."
Ebből a négy kritériumból kb. 3,5 tőled függ.
A parom nem sportos,nem gazdag,nem diplomas.
Nekem ket egyetemi diplomam van, felsofokon negy nyelvet beszelek. Apolt vagyok es adok a megjelenesemre.
A parom a vilag legjobb embere, legalabbis szamomra az! Mindig mellettem all, mindig jokedvre derit..barmit el tudok neki mondani. Egyszeruen ranezek es ugy erzem, hogy majdkicsattanok a boldogsagtol. Olyan a kisugarzasa, hogy a tarsasagaban jol erzi magat az ember! Neki mint irtam, nincs diplomaja, de nem is tartja magat alacsonyabb rendunek nalam! Ez a helyes! Szorgalmasan dolgozik a szakmajaban, es igyekszik elore lepni.
A te esetedben mar masrol van szo. Szerintem messzirol lehet erezni, hogy tele vagy komplexusokkal es a kisugarzasod is olyan, hogy inkabb nem kernek beloled..
Megint te? 🙄
Minden nap kiírsz egy ilyen nyavalygós kérdést, csak azt nem értem, hogy akkor hogy jut időd "ismerkedni"?
Nem teszel te semmit azért, hogy neked jobb legyen, csak szitkozódsz, nem is lesz nőd nyugi, őket hagyd meg a férfiaknak, neked meg itt egy kötél, tessék.
Rossz helyen keresgélsz.
Egyébként meg a felsoroltak közül diplomásnak lenni ma már szerintem teljesen átlagos dolog, a sportosság rajtad múlik, a gazdagság szerintem nem alapvető kritérium a legtöbb nőnél (hogy legyen normális munkád az igen, de nem kell milliomosnak lenni), a jóképűség meg abszolút szubjektív dolog.
😆 "Gyúrd ki magad" Jézusom... gyerekek ezt ti komolyan gondoljátok?
Azt hiszitek, hogy csak hopp egy gondolat én most kigyúrom magam aztán minden f*sza?
Ahhoz, hogy kipattintsd magad ergo izmos legyél ahhoz megfelelő mentális állapot kell, depressziósan nem lehet gyúrni mert akkor a tested sem reagál a súlyokra, pontosabban úgy reagál, hogy a súly fog téged agyon "zúzni". A kondiba nem szerencsétlen depressziós emberek vannak, legalábbis a többség nem az, aki meg az, az meg abbahagyja 2-3 hónapon belül. Nagyon sok ilyennel találkoztam már én is kondizok már 4 éve és tudom mit beszélek, ilyeneket ne tanácsoljatok a "30 éves agglegényeknek" mert nekik nem fog összejönni, és nem azért, mert amúgy nem tudná kigyúrni magát, hanem mert nincs abban a mentális állapotban ami ehhez kell.
Aki állandóan stresszel, meg idegeskedik, meg nyafog (kérdező ugye), az nem tud teljesen rákoncentrálni az izmaira, nem tudja majd növekedésre bírni, meg ugye a stressztől nem is tud megfelelően pihenni ami szintén nagyon fontos ahhoz, hogy a gyúrás után regenerálódj, plusz pénz is kell ám egy ilyen testhez, rendszeres edzés, nem ám 1-2x egy héten mert sz*rt nem érsz vele! heti 4x 5x és mindent betartva, kaja, pihenés, kiegészítők, meg persze ami a legfontosabb, mentális egészség, akaraterő, kitartás, BENNED EZEK NINCSENEK MEG! Sajnálom, hogy ezt tőlem kell megtudnod, de a nagy helyzet ez, és rajtad nemigen lehet segíteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!