Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a karrierista férfiakat tisztelik, de a karrierista nőket besavanyodott p***áknak hívják és azzal vádolják, hogy nem családcentrikusak?
Figyelt kérdés
2020. aug. 13. 14:47
31/36 anonim válasza:
A karrier végső soron a pénzről szól. Nekem a harácsolás, fillérb_szás, a pénz ilyen szintű istenítése mindkét nemnél taszító. Batyuval senki nem megy a sírba, ezt jegyezzétek meg.
32/36 anonim válasza:
Ha fordítva lenne akkor pedig "Mit képzel magáról". Van sapka - nincs sapka.
33/36 anonim válasza:
Fiatal egyetemista pasi vagyok. Álomnőm: Fiatal, szexy, karrierista mérnökinformatikus hallgató, barna hajú és barna szemű nő. 23F Nem kell családcentrikusság, de akarjon családot persze.
34/36 anonim válasza:
Aki azt írja, hogy " A férfi feladata a családfenntartás" az belegondol egyáltalán abba, hogy vannak párok, akik egyáltalán nem akarnak családot? Vannak férfiak, akik egyáltalán nem akarnak családot.
35/36 anonim válasza:
Dehogy gondol. Csak a berögzött férfi a ház ura-nő a házicseléd kép él benne.
36/36 anonim válasza:
#35 Látod, szerintem se.
Senkinek sem feladata családot alapítani, csak aki szeretne.
Szerintem azzal sincs semmi baj, ha egy férfi nem azért dolgozik és tanul sokat, hogy el tudja tartani a családját. Hanem azért, mert szereti amit csinál, esetleg vannak további céljai, amelyek nem gyerekekkel kapcsolatosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!