Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az emberek birkák? Megmondják nekik mit csináljanak, ha az a divat hogy házasodni kell azt teszik, ha karrieristaság a menő akkor azok lesznek?
Alapvetően igen. Persze ez azért nem ennyire egyszerű, mert mint minden az életben, ez sem fekete-fehér, de valójában az emberek iszonyat nagy birkák. És a törésvonalak természetesen kultúrák illetve országok mentén mennek, magyarul ez is, mint minden politika.
Jelen pillanatban ugye az van, hogy a fehér európai népességnek azt sulykolják, hogy menj a minőségre, ne a mennyiségre. És amikor elérnek egy bizonyos minőséget, akkor elkezdenek rájuk irigykedni, hogy "milyen jó neked, bezzeg a másik színesnek mennyire sz@r, add oda ami a tied". És a kör bezárul. Ez addig fog tartani amíg a fehér népesség bírja, illetve amíg ki nem halnak.
Ez a ún. "környezetvédelem" terén figyelhető meg + túlnépesedés, ahol általában a nyugati civilizációkat feddik meg, de mindkét témában éllovas Kína és India valahogy kimaradnak a szórásból, pedig India az egyik legszaporább, Kína pedig a legnagyobb szemetelő.
Igen azok általában..
a házasságot nem nagyon értem én sem. Én nőként félek is tőle,manapság a legtöbb ember félrelép,megcsalja a másikat és ezt már nagyon általános alap doglonak veszik. Én a mai napig nem tudnám ezt elfogadni. úgy érzem,a házassággal csak nehezebb lesz elhagyni a másikat..esetleg még ott éri meg ahol az egyik fél nagyon gazdag és a másik reménykedik egy kis öröklésben..
Akinek meg azt mondják, hogy a házasság börtön, és a megcsalás természetes, azok meg azt szajkózzák.
Lehet, hogy te most azt hiszed, hogy olyan különleges kis hópihe vagy, de az az igazság, hogy ebben a témában nincs új gondolat, csak eldöntheted, hogy neked kinek a majmolása jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!