Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy a karrieris...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a karrierista férfiakat tisztelik, de a karrierista nőket besavanyodott p***áknak hívják és azzal vádolják, hogy nem családcentrikusak?

Figyelt kérdés

2020. aug. 13. 14:47
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
0%
Egyik vitázó fél, jobb mint a másik... Tisztára, mint a Parlamentben, mikor a tisztességről oktatják ki egymást a hasonszőrű politikusok.
2020. aug. 13. 16:24
 22/36 anonim ***** válasza:
98%

Na megtudtuk, hogy a női orvosoknak, jogászoknak, informatikusoknak nincs semmi tudásuk, kifogást keresnek és nincs semmijük. :D Oké. :D

Össze ne szarkátok magatokat a félelemtől, hogy nő is viheti valamire. Nálatok többre mondjuk nem nehéz. :D Dühöngő prolik.

2020. aug. 13. 16:41
 23/36 anonim ***** válasza:
0%
23-as, anyád jól van? te tényleg egy szégyenember vagy. Senki nem mondott ilyet, mert sajnos egy menthetetlen beteg fejű vagy. A hozzászólásokat törölteted, azt vitatkozol magaddal, meg ráhúzod a másikra amit nem is mondott. Mivel sem olvasni sem írni nem tudsz, valami nagy gixer lehet odabent. Az meg h nekem a havi bevételem több mint neked az éves, vidd többre akkor, én nem rohadok belülről, nem irigykedem. De gyanítom csak egy ostoba feminista vagy, aki a névtelen hozzászólásaival éli ki magát. Ettől nem leszel több, inkább csak nyomorultabb. A magadfajták miatt van egyébként a többi nő is kihasználva, elítélve sajnos. Olyan is, aki tényleg nem ilyen beteg.
2020. aug. 13. 16:50
 24/36 anonim ***** válasza:
51%

23.

A többes szám felesleges, mivel egy emberrel vitatkozol a kétpipás ismeretlennel (aki nyilvánvalóan troll, így reagálni rá nagyon naiv dolog). Az én véleményem az a témáról amit az első oldalon írtam, hogy a bürokraták és a tanárok többsége nemtől függetlenül olyan, mint ahogy ott leírtam. De ebből rögtön nemi ügyet csinálni ugyanolyan felesleges.

2020. aug. 13. 16:53
 25/36 anonim ***** válasza:
95%
Én nem töröltettem, de nem vagyok meglepve, amilyen szóhasználattal írod őket. :D Ha írni tudni annyit jelent, amit te művelsz, akkor az értelmiség a putriban koncentrálódik. :D Egy szórakoztató, hogy az állítólagos fizetésedre vered, de olyan szar az életed, hogy összefosod magad egy szinteden felüli nőtől. :D Nem is kellek én ide, az irigységed és a komplexusaid elég nevetségessé tesznek anélkül is. :D Emberi roncs vagy, féljél csak, meg sírdogáljál te teremtés koronája, amíg a "nem erre való" nők többet tanulnak, mint te egész nyomorult életedben. :D
2020. aug. 13. 17:27
 26/36 anonim ***** válasza:
100%

23.

Azt a hozzászólást többen is jelentették, mert minősíthetetlen volt a hangneme.

2020. aug. 13. 17:29
 27/36 anonim ***** válasza:
44%
Az emberek nem tisztelik a karrierista férfiakat,és nem nézik le a karrierista nőket,ezt csak te gondolod így.
2020. aug. 13. 17:31
 28/36 anonim ***** válasza:
100%
Nézd vissza a hozzászólásokat! Konkrétan leírták, hogy a nők nem erre valók, mert erre csak a férfi képes. Ez mi, ha nem lenézés? Szaros gatyát mosni egy gyerek is tud.
2020. aug. 13. 17:38
 29/36 anonim ***** válasza:
24%
Mert a karrierista nőknek semmi, é senki sem jó, míg egy karrierista hapsinak azért jobban bejön egy egyszerűbb nő is, tehát megint az igények befigyelnek a nőknél:).
2020. aug. 13. 17:46
 30/36 anonim ***** válasza:
100%
Ez az igénytelenség a férfiak szégyene, nem a nőké.
2020. aug. 13. 17:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!