Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy a karrieris...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a karrierista férfiakat tisztelik, de a karrierista nőket besavanyodott p***áknak hívják és azzal vádolják, hogy nem családcentrikusak?

Figyelt kérdés

2020. aug. 13. 14:47
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
92%

#7. Ez pedig nem csak a bürokratákra igaz. Például ott az óvónő/dajka állás, sajnos volt szerencsétlenségem velük dolgozni.

Ennyi besavanyodott embert még az életemben nem láttam, de hasonlóért elég lett volna visszagondolnom az iskolás koromra. Pedig a pedagógusok tipikusan nőies, gyereknevelős állást választottak, és nem keresnek olyan hú de sokat, meg nem is kell este 10-ig a munkahelyükön rostokolniuk. Mégis némelyik úgy tekint a gyerekekre, mintha egy átok lenne, hogy ott vannak, pedig ő választott olyan foglalkozást, ahol rájuk kell figyelni.

Ezért mondom, hogy a legtöbb ember igazából nem szereti a gyerekeket. Mármint látja, hogy aranyosak, értelmesek, de egy hétnyi gyerekkel való foglalkozás után már kikészül. Ez nem szabad elfelejteni, mielőtt valaki könnyelműen családalapításba vág.

2020. aug. 13. 15:03
 12/36 anonim ***** válasza:
75%

11.

Tényleg, az általános iskolai (középsulisok jóarcok voltak) tanárok és óvónők között mennyi múmia van. Azok a tipikus mindenkivel kimért, erőltetett stílusú, szenteskedő néni, akik emiatt vagy 20 évvel tűnnek idősebbek, mint a valóság. Pláne, ha a cigi-kávé minden szünetben előkerül. Mondjuk olyan téren megértem őket, hogy az egyik leghitványabbul megfizetett munka az övék, és a diákok többsége bunkó.

2020. aug. 13. 15:06
 13/36 anonim ***** válasza:
100%

12. Nekem is hasonló tapasztalataim vannak. Középiskolában is volt egy-két rossz arc, akin már látszott, hogy legszívesebben pályát váltana, de voltak nagyon jók is. Olyanok, akiken látszott, hogy valóban tanult, művelt emberek, és a hivatásuk átadni ezt a diákoknak.

Ettől függetlenül elmondom, hogy abban az oviban, ahol dolgoztam, nagyon tisztelettudóak voltak a gyerekek, meg is lepődtem. Már az első nap odajött a kislány, és szépen bemutatkozott, illetve a kis barátnőit is bemutatta. Ha szépen kértem tőlük valamit, sosem volt apelláta. Ezért sem éreztem indokoltnak, hogy némelyik óvónő és dada már elsőre ordítva szólt hozzájuk, illetve megrántotta a karjukat.

Ezért gondolom nagy dolognak, ha valaki ki tudja mondani, hogy:

"Elismerem, hogy nekem nincs türelmem a gyerekekhez, ezért nem alapítok családot/nem vállalok közöttük munkát". Szerintem nem a "karrierista" embereket kellene meggyőzni, hogy tegyenek 180°-os fordulatot, hanem amelyik férfi komolyan gondolja a családot, keressen magának türelmes, empatikus, családcentrikus nőt. Bőven van olyan is, bár ők is megválogatják a férfiakat. Csak náluk már az is szempont, hogyan bánsz a gyerekekkel, gondoskodó vagy-e, stb.

2020. aug. 13. 15:15
 14/36 anonim ***** válasza:
1%
Mert az esetek igen nagy százalékában csupán valamilyen kisebbségi komplexus kompenzációjának kivetülése. Meg kell mutatni, hogy "Én is jutok oda a ranglétrán, mint Pista, girlpoweeer". Szánalmas.
2020. aug. 13. 15:28
 15/36 anonim ***** válasza:
0%

Mert ha a pasinak nincs pénze, akkor az egy lúzer a nők szemében. Ha egy nőnek nincs pénze, akkor az egy szegény kislány a férfiak szemében.

Tudod az a bizonyos kettős mérce bizonyos helyzetekben, ezért.....

2020. aug. 13. 15:52
 16/36 A kérdező kommentje:
#15 A kettős mérce itt megfordul. A sikeres, pénzes férfiakat elismerik, de a sikeres, pénzes nőket támadják.
2020. aug. 13. 15:56
 17/36 anonim ***** válasza:
0%
Mert a férfi feladata a családfenntartás, a megfelelő életkörülmények teremtése, s ha pénz van, minden van. A pénzhez meg karrier kell, s nem a közértesnél a kasszában kezdődik. Azt h sok idióta pcsa ugat, hogy majd ő megmutatja a frankót, azt beletörik a bicskája, akkor ő újjal fog mutogatni, h bezzeg a szemét férfiak, többet keresnek a semmire, nekik miért van, miért így úgy amúgy, amíg egy férfi ha meghasal valahol, akkor újra próbálkozik, mert férfi! A nő nem lesz férfi! A nőnek nem ez a feladata, ezért nézik is le őket. Ez olyan mintha be akarnék állni mellmodellnek. Hülyének néznének? Igen, mert nem vagyok alkalmas rá. Lehet itt törtetni, meg feministáskodni, csak akkor tessék vállalni a felelősséget is, nem csak a pozitívumokat. Arról nembeszélve, hogy a karrierista nők úgy bevannak csavarodva mint az állat. Pont azért, mert olyan dolgot csinálnak, amire nincsenek felkészülve. A másik meg ha egy nő karrierista, akkor majd a férfi lesz az anya? Arra meg a férfi nincs felkészülve, másrészt meg nem is lehetséges. Vagy lesz 2 férfi a családban? Az meg nem család. Egyszerűen a feminizmus nem működik.Ezért nézik le a karrierista nőket.
2020. aug. 13. 16:05
 18/36 anonim ***** válasza:
90%

Itt te vagy becsavarodva. Csomó sikeres női orvos, természettudós, mérnök, üzletasszony van. Ezt letagadni hazugság. Neked csak bántja a kis egódat, hogy nem vagy pótolhatatlan. :)

Nincs ilyen, hogy a férfi feladata a siker, a nőé meg a seggnyalás és robotolás 0-24, ezt csak a férfiak találták ki.

2020. aug. 13. 16:10
 19/36 anonim ***** válasza:
0%
18, te tipikus nárcisztikus ösztönember vagy. Mindent sértésnek veszel, semmit sem értesz, és sértettségből szidod a másikat. Neked mindig jogod van mindenre, mert szegény te. Pontosan mint a volt feleségem. Ugyanez a betegfejű elmélet. Takarodott is gyorsan a 100millás házból haza a mamahotelbe. Ott ugathat, hogy neki mi jár, meg ő nem lesz csicska, mert el kell mosnia maga után a poharat. Pontosan ez a nyomorék felfogás.
2020. aug. 13. 16:16
 20/36 anonim ***** válasza:
95%

19 :D :D :D Nyafnyaf

Annyira tökös vagy, hogy mindjárt elsírod magad. :D :D :D

Tényleg beletaláltam a gyengédbe, de nagyon. :D :D Téged kellene tisztelni? :D Hisztis gyerek vagy, csak káromkodni tudsz.

2020. aug. 13. 16:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!