Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a karrierista férfiakat tisztelik, de a karrierista nőket besavanyodott p***áknak hívják és azzal vádolják, hogy nem családcentrikusak?
#7. Ez pedig nem csak a bürokratákra igaz. Például ott az óvónő/dajka állás, sajnos volt szerencsétlenségem velük dolgozni.
Ennyi besavanyodott embert még az életemben nem láttam, de hasonlóért elég lett volna visszagondolnom az iskolás koromra. Pedig a pedagógusok tipikusan nőies, gyereknevelős állást választottak, és nem keresnek olyan hú de sokat, meg nem is kell este 10-ig a munkahelyükön rostokolniuk. Mégis némelyik úgy tekint a gyerekekre, mintha egy átok lenne, hogy ott vannak, pedig ő választott olyan foglalkozást, ahol rájuk kell figyelni.
Ezért mondom, hogy a legtöbb ember igazából nem szereti a gyerekeket. Mármint látja, hogy aranyosak, értelmesek, de egy hétnyi gyerekkel való foglalkozás után már kikészül. Ez nem szabad elfelejteni, mielőtt valaki könnyelműen családalapításba vág.
11.
Tényleg, az általános iskolai (középsulisok jóarcok voltak) tanárok és óvónők között mennyi múmia van. Azok a tipikus mindenkivel kimért, erőltetett stílusú, szenteskedő néni, akik emiatt vagy 20 évvel tűnnek idősebbek, mint a valóság. Pláne, ha a cigi-kávé minden szünetben előkerül. Mondjuk olyan téren megértem őket, hogy az egyik leghitványabbul megfizetett munka az övék, és a diákok többsége bunkó.
12. Nekem is hasonló tapasztalataim vannak. Középiskolában is volt egy-két rossz arc, akin már látszott, hogy legszívesebben pályát váltana, de voltak nagyon jók is. Olyanok, akiken látszott, hogy valóban tanult, művelt emberek, és a hivatásuk átadni ezt a diákoknak.
Ettől függetlenül elmondom, hogy abban az oviban, ahol dolgoztam, nagyon tisztelettudóak voltak a gyerekek, meg is lepődtem. Már az első nap odajött a kislány, és szépen bemutatkozott, illetve a kis barátnőit is bemutatta. Ha szépen kértem tőlük valamit, sosem volt apelláta. Ezért sem éreztem indokoltnak, hogy némelyik óvónő és dada már elsőre ordítva szólt hozzájuk, illetve megrántotta a karjukat.
Ezért gondolom nagy dolognak, ha valaki ki tudja mondani, hogy:
"Elismerem, hogy nekem nincs türelmem a gyerekekhez, ezért nem alapítok családot/nem vállalok közöttük munkát". Szerintem nem a "karrierista" embereket kellene meggyőzni, hogy tegyenek 180°-os fordulatot, hanem amelyik férfi komolyan gondolja a családot, keressen magának türelmes, empatikus, családcentrikus nőt. Bőven van olyan is, bár ők is megválogatják a férfiakat. Csak náluk már az is szempont, hogyan bánsz a gyerekekkel, gondoskodó vagy-e, stb.
Mert ha a pasinak nincs pénze, akkor az egy lúzer a nők szemében. Ha egy nőnek nincs pénze, akkor az egy szegény kislány a férfiak szemében.
Tudod az a bizonyos kettős mérce bizonyos helyzetekben, ezért.....
Itt te vagy becsavarodva. Csomó sikeres női orvos, természettudós, mérnök, üzletasszony van. Ezt letagadni hazugság. Neked csak bántja a kis egódat, hogy nem vagy pótolhatatlan. :)
Nincs ilyen, hogy a férfi feladata a siker, a nőé meg a seggnyalás és robotolás 0-24, ezt csak a férfiak találták ki.
19 :D :D :D Nyafnyaf
Annyira tökös vagy, hogy mindjárt elsírod magad. :D :D :D
Tényleg beletaláltam a gyengédbe, de nagyon. :D :D Téged kellene tisztelni? :D Hisztis gyerek vagy, csak káromkodni tudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!