Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak itt, akik nem jóképűek és sikertelenek a nőktnél? Ti hogy fogjátok vissza magatokat, hogy ne próbálkozzatok, mert az csak még inkább ahhoz vezetne, hogy az újabb elutasítás még jobban letörjön titeket. Csak az a baj...
ha látok csinos lányokat, akkor mindig belegondolok, hogy de jó lenne egy pár. De hiú ábránd. Pl a legtöbb lány ilyesmi, és mindig van 1-2 amelyik annyira bejön, hogy fáj visszafogni magam, hogy ne próbálkozzak. 34 F
Nem, te azzal indítottál, hogy az én nagyjából baráti ismeretségeimet leszóltad, hogy "az nem érvényes" - miért is? Mitől jobb a tied, mint az enyém? Nekem ezek tökéletesen megfelelnek, én nem vágyom ezekre a nyálas regényekből ismert barátságokra. Viszont vannak számomra fontos emberek, akiket kedvelek, őket tekintem amolyan barátféléknek. Segítenek a bajban, én is segítek nekik. Miért kellett ezt rögtön az elején leszólni?
Pontosan itt:
"És az sem barátság, ha a kapcsolatukról sem beszélnek. Csak hétköznapi témákról, hobbiról? Ez alapján, az egyetemi szaktársaim fele a barátom volt."
És miért baj az, ha nem tárgyalják ki a kapcsolataikat másokkal? Bár elég soknak nincs, így nincs is mit kitárgyalni. De volna nekik, az is tipikus magánügy, nem tudom miért kell azt sugalmazni, hogy az a jó, ha az otthoni szennyest elmondjuk másoknak is. Nekem teljesen megfelelnek ezek a köznapi, hobbi, történelmi, vagy egyéb témákról szóló beszélgetések. Nem tudom hol van az előírva, hogy az ilyen az "nem érvényes" baráti viszony. Egyedül a filmekben és regényekben csöpög a nyál a témában és viselkednek a szereplők már-már bizarrul egymással. Ez nem életszerű. Persze tuti van ilyen, biztos a tied is ilyen, de milyen jogon mondod azt, hogy az a "jó" és minden más a "rossz"?
32.
Mert neked biztosan van. És az a "nyers igazság" a legigazabb igazság maga. Vivát, vivát!
Miért amúgy szerinted milyen az a "barátság" ami szerinted már annak számít? Ugye nem az ilyen Tüskevárból/Pál utcai fiúkból meg egyéb kötelezőkből ismert nyálas összeborulásos idétlenkedés? Ez undorító.
És miért alapfeltétele egy közepes barátságnak az, hogy valaki kiteregesse a magánéletét?
Ha a múlt héten haver átjött, eldumáltunk egy fél délutánt, aztán este is az erkélyen, segítettem neki bútort cipelni, ő nekem elektronikai eszközt beszerelni az rögtön "nem érvényes", ha közben nem teregeti ki a szerelmi életét? Ez szánalmas!
19: Tinderen dumálgatáshoz először is matchelni kéne. Már itt elakad a dolog.
Hacsak nem goldra vált, akkor anélkül is tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!