Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak itt, akik nem jóképűek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak itt, akik nem jóképűek és sikertelenek a nőktnél? Ti hogy fogjátok vissza magatokat, hogy ne próbálkozzatok, mert az csak még inkább ahhoz vezetne, hogy az újabb elutasítás még jobban letörjön titeket. Csak az a baj...

Figyelt kérdés

ha látok csinos lányokat, akkor mindig belegondolok, hogy de jó lenne egy pár. De hiú ábránd. Pl a legtöbb lány ilyesmi, és mindig van 1-2 amelyik annyira bejön, hogy fáj visszafogni magam, hogy ne próbálkozzak. 34 F

[link]

2020. aug. 13. 11:49
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

#20: Szóval nem tudsz összehozni egy normális kapcsolatot, normális barátságokat, de úgy érzed, hogy te értesz a dologhoz és belelátsz kellően.

Semmi érdekes nincs abban, hogyha valaki képes valamire, akkor az bizonyítja, hogy létezik a dolog, de az, hogy valaki nem képes valamire, nem bizonyítja, hogy más sem képes rá.

Ráadásul, te úgy beszélsz a barátaidról, hogy mindig arra araszolsz egy kicsit, hogy neked kényelmes legyen.

2020. aug. 13. 13:03
 22/36 anonim ***** válasza:
57%

21.

Alapvetően mindig arra araszolok az életben, ahol kényelmesebb. Szerintem ez elég logikus dolog.

2020. aug. 13. 13:06
 23/36 anonim ***** válasza:

Őszintén? Próbálkozom még mindig, pazarlom az időmet rá. Hátha összejön valami... De teljesen értelmetlen, ahogy látom.

Adok magamra,igényes vagyok, olyan ruháim vannak, amiket én szeretek. Nem vagyok jóképű sajnos. És ezzel 0 esélyem van. Nagyon sok éven keresztül aktívan próbálkoztam nőknél, max. barát voltam, de az is csak az egyetemi időszakban volt. Bulikba is jártunk, a nők inkább elkerültek.

Azt nem értik meg sokan, hogy az ember egy érző lény, a férfiak is igen. Én is szeretnék végre egy lányt/nőt, akinek legalább a kezét megfoghatnám, akin legalább egy picit is érezném, hogy vonzódik hozzám. De még a legapróbb szikráját sem kaptam meg soha.

Mások pedig kb. 2p alatt megcsinálják ezt bármilyen komolyabb erőfeszítés nélkül. Én nagyon sok év alatt ennyit nem kaptam, konkrétan semmit.

Pedig ott voltam nagyon sok buliban, sok embert ismertem, hívtak is sok helyre, szinte mindenhol ott voltam, ahova hívtak. Sőt szerveztem is összejöveteleket, ahova jöttek is az emberek.

Egy nem volt köztük, aki legalább mondott volna 2 normális szót felém, vagy érdekeltem volna...

29/F

2020. aug. 13. 13:10
 24/36 anonim ***** válasza:
63%
#22: Az oké, csak a vitában ennek nincs túl sok értelme, mert beégsz vele. A nyers igazságot nem fogod megcáfolni úgy, hogy mindig kicsit erre, kicsit arra húzod a szöveged. És, így érthető, hogy ennyire nehezen fogadod el, hogy tévedsz.
2020. aug. 13. 13:11
 25/36 anonim ***** válasza:
32%

24.

Alapból nincs olyan, hogy "nyers igazság" - olyan van amit te annak tartasz és onnantól ahhoz kellene igazodni, "hiszen az a nyers igazság" - és elég, ha a társadalom fele annak tartja, onnantól az is lesz a "nyers igazság". Aztán mikor a másik fele kerül többségbe onnantól az ő "nyer igazságuk" lesz az, és a tied pedig kikerül ebből a pozícióból. Különösen az ilyen társadalmi-köznapi igazságokra igaz ez, hogy gyakran változik mit tartanak annak. Elég csak egy kicsit visszamenni az időben, 2010-2000-1990-1980-1970. Hidd el 5 teljesen különböző "nyers igazság" volt elfogadva ezen években. És jó 10 év múlva megint másik lesz.

Ahogy a legjobb szatírában is szerepelt: "Mert az én igazságom a legigazabb igazság".

2020. aug. 13. 13:15
 26/36 anonim ***** válasza:

Elobb-utobb elerkezik az ember ahhoz, hogy feladja. Nekem a korombeli nok mar nem tetszenek, a fiatalokhoz ugysincs penzem.

Meg amugy is 30 eves korom ota remete eletet elek egy tavoli helyen Azsiaban, ahol csak a kakasaim kukorekolnak nekem....

36F incel

2020. aug. 13. 14:33
 27/36 anonim ***** válasza:

26.

"És szeretem a víg kakast, ha szól,

Mikor gyöngy szürkül lila ég alól."

2020. aug. 13. 14:37
 28/36 anonim ***** válasza:

#25: Hogyne lenne nyers igazság... Az a társadalomtól teljesen független és tőlem is. Ha valakinek sikerül valami, akkor utána többet nem lehet azt mondani, hogy az lehetetlen. Megcsinálta, kész, létezővé tette. Nem lehet kitörölni.

Mondjuk, ha egyszerű tényekre is ilyen kiforgatást hozol össze, érthető, hogy nem nagyon megy neked ez a társkeresés dolog. Tök egyszerű dolgokból is csinálsz valamit, aminek semmi köze az egészhez.

2020. aug. 13. 23:43
 29/36 anonim ***** válasza:
100%

28.

Valóban, de a dolog metódusa nagyon gyorsan változik. Ahogy megtehetted mondjuk 10 éve, az ma már nem működik, ahogyan a mai működő elv 10 év múlva működésképtelen lesz. Így ha a múltban valaki megtett valamit, értékelhető a saját korában, de az sem lesz örök igazság. És figyelmen kívül hagysz egy csomó olyan dolgot amit úgy is nevezünk, hogy "körülmények". Továbbá nem vágyik mindenki ugyanarra a dologra, ami a "nyers igazságot" csupán szubjektív igazsággá degradálja.

2020. aug. 13. 23:50
 30/36 anonim ***** válasza:

#29: Ezeknek semmi köze az egészhez. Már megint félrebeszélsz, mert képtelen vagy kilépni a saját magadnak teremtett burokvilágból.

Azt írtad pl. hogy klasszikus értelemben vett barátságok nem léteznek. Nekem van ilyen barátom. A jelenben élek. A jelen körülményei közt. Ezután, mégis mi alapján állítod, hogy naiv vagyok és nem létezik? Létezik, csak szimplán képtelen vagy befogadni, mert neked nem sikerült a dolog.

2020. aug. 13. 23:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!