Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyen helyzetbe nővel ne is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen helyzetbe nővel ne is próbálkozzak?

Figyelt kérdés
Adodd egy 33F. Nincs nincs jogsim és nem is látok rá esélyt hogy legyen. Szóval olyan nőnél ne próbálkozzak akinek van. Lefog nézni előbb utóbb? Kiütközik ez maj hogy majd tökösebben fogja magát érezni mert még nekem az se nincs?
2020. aug. 11. 23:47
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:

"De nem számít, az hogy belefutottál mondjuk pár ilyen csajba az miért jelentené hogy na akkor minden lány gonosz, mindenki lenéz és szegény én."

Nem gonoszak csak csupán nem adják alább. Ha kiderül igen, nem mondják az ember szemébe konkrétan de magukba igen is lenéznek. Mindengyik ilyen. Szóval nem mondam hogy gonoszak vagy ha nembis néznek le megjegyzik. És ott már vége az ismerkedésnek!

'Ketdj olyannal, akinek nincs, mert saját magad frusztrálod, ha a nőnek van.'

Az ilyen is elfogja várni sajnos. Főleg ha nem közel lakik. Fogjalkozik olyannak akinek van jogsija vagy autója. Mind egy. Szívás ennyi.

2020. aug. 13. 11:31
 32/40 anonim ***** válasza:

Nem olyan világot élünk? Érdekes...

Kocsi mellett szoktam menni busszal, mivel sofőr vagyok, rengeteg pár száll fel a buszra.

Nekem van jogsim, kocsim, páromnak nincs. De ő nem is fusztralja magát!

N28

2020. aug. 13. 11:34
 33/40 A kérdező kommentje:
32. Ha városi valaki oké oda nem is lényeg autó sőt, még akiknek autójuk van városban nem is mindig vezetnek mert ott a töbeg közlekedés. És ha 2 pár felszáll a buszra,az még nem garancia arra hogy nincs autójuk vagy jogosítványuk. De én nem városi vagyok. Ugye így már más a helyzet?
2020. aug. 13. 11:43
 34/40 anonim ***** válasza:
Hu te nagyon gyártod a kifogásokat, semmi nem jó csak neked van igazad. Akkor tudod mit? Igen. Mindenki lenéz, mert nincs autód, nem nem lesz nélküle párod. A tömegközlekedés gáz, a bicikli is. Ja és ne próbálkozz nővel, jól látod
2020. aug. 13. 13:56
 35/40 anonim ***** válasza:
Ezzel a hozzáállással, szerintem ruházz be egy guminőre, azt leengeded, el rakod a kis szatyorba/hátizsákba és tudsz vele még kirándulni is menni. Sosem fogja szóvá tenni, hogy nincs autód, sőőt merem állítani, hogy veszekedni sem fogtok, nem menstrual, így kifogásokat sem fog keresni, hogy éppen miért nem teheted magadévá....🤷🏻‍♀️
2020. aug. 13. 14:33
 36/40 anonim ***** válasza:
55%

Nem városi, autóval nem rendelkező párokat is ismerek!

Kifogás....

2020. aug. 13. 14:37
 37/40 anonim ***** válasza:
100%
Van eegy pasi ismerősöm. Magának való, mufurc, ellenszenves figura. Több éve azért csinálta meg a jogsit és vett autót, hogy legyen nője. Azóta se látta senki nővel.
2020. aug. 13. 15:02
 38/40 A kérdező kommentje:
Mind egy!
2020. aug. 13. 19:25
 39/40 A kérdező kommentje:
Nem érdekel hiába provokálsz!
2020. aug. 13. 20:11
 40/40 A kérdező kommentje:
Aki trollkodik jelentve lett csak szólok!
2020. aug. 13. 20:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!